FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară

Articol de , , - Publicat marti, 04 aprilie 2023 07:04 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 07:32

FCSB nu a mai investit sume mari în achiziționarea unor jucători, Gigi e mai preocupat să își asigure un staff cât mai numeros. După ce l-a angajat pe Elias Charalambous ca antrenor principal, Becali caută să-l păstreze pe Thomas Neubert.

Contractul germanului urmează să expire pe 1 iulie și el a fost deja abordat de către Ferencvaros, care încearcă să-l atragă în Ungaria. Director sportiv la Budapesta e Tamas Hajnal, un fost fotbalist cu care a lucrat Neubert în Germania.

Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”
Sepsi - FCSB 1-2
Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”

Thomas Neubert e adaptat și e foarte important la FCSB 

Pentru a-i împiedica plecarea, Becali i-a oferit lui Thomas prelungirea contractului și surse din club povestesc că germanul e foarte tentat să semneze. El s-a obișnuit să trăiască în România și știe că are aici o cotă foarte bună, nu mai trebuie să demonstreze ceva.

Neubert a fost în permanență mai mult decât un preparator fizic, el a avut un statut special care i-a permis să fie foarte implicat în pregătirea echipei, indiferent de antrenorul care i-a condus pe roș-albaștri.

Laurențiu Reghecampf l-a făcut vedetă pe Thomas Neubert

Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară
Thomas Neubert

A beneficiat de statutul acesta datorită competenței pe care a probat-o deja în mandatele pe care le-a avut la FCSB. El s-a afirmat în România în perioada 2012-2014, în care a colaborat cu Reghecampf. 

Împreună au câștigat două titluri de campioni, au calificat echipa în optimile de finală ale Europa League și apoi și în grupele Champions League. De atunci, din 2013, nicio formație românească nu a mai reușit să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Faptul că Neubert nu are statutul unui preparator fizic obișnuit e ilustrat și de salariul pe care-l încasează el la FCSB, 10.000 de euro lunar. E cel mai bine plătit astfel de specialist în România. Salariul lui e unul de fotbalist bun, nu de membru obișnuit al staff-ului tehnic. 

VIDEO. Fanii FCSB-ului au făcut prăpăd în toaletele din incinta stadionului celor de la Sepsi

Citește și: 

Basarab Panduru a taxat 2 jucători de la FCSB: „Sepsi a fost mai bună!”

Florinel Coman nu l-a convins pe fostul mare internațional: „Nu e atât de bun pe cât s-ar putea crede. Mai are de muncă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
redshow
redshow  •  04 Aprilie 2023, 11:55
Postat de johny2003 pe 04 Aprilie 2023, 08:52

Who is Predator?!?

Anamaria

valentindragobete
valentindragobete  •  04 Aprilie 2023, 11:23
Postat de parpalache pe 04 Aprilie 2023, 09:20

Iși ia și perfuziile cu el daca pleaca!

A declarat că ți le lasă ție, în speranța diversificării efectelor și poate o să-ți crească, cine stie, un neuron dar la tine nu se aplică nimic! Pentru tine nu există tratament, altfel spus ești fără speranță neuronală adică ce e gol rămâne gol !

parpalache
parpalache  •  04 Aprilie 2023, 09:20

Iși ia și perfuziile cu el daca pleaca!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează