FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

UPDATE Demitere de antrenor în Superliga! Clubul a prezentat oficial noul tehnician

U Cluj își schimbă antrenorul după doar șase etape / foto: Raed Krishan +27   FOTO
U Cluj își schimbă antrenorul după doar șase etape / foto: Raed Krishan

Articol de , , , - Publicat joi, 24 august 2023 14:13 / Actualizat joi, 24 august 2023 17:39

Toni Petrea e istorie la Universitatea Cluj! Clubul a ajuns la un acord cu antrenorul pentru rezilierea contractului, ca urmare a rezultatelor dezastruoase din acest start de sezon ♦ Neluțu Sabău a fost prezentat de ardeleni ca A1.

UPDATE 17:20 » Salariu uriaș pentru Ioan Ovidiu Sabău

Din informațiile Gazetei, Ioan Ovidiu Sabău și staff-ul lui vor încasa un salariu de 35.000 de euro. Din suma totală, 27.000 de euro lunar vor merge doar la antrenor.

UPDATE 16:10 » Ioan Ovidiu Sabău, prezentat de U Cluj

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. 

Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de „U”!

🤝 Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta va...

Posted by FC Universitatea Cluj on Thursday, August 24, 2023

Acum se discută detaliile despre staff-ul tehnic pe care Sabău îl va avea la U Cluj. Cert e că „Moțul” vine la echipă la pachet cu antrenorul secund Sandu Tăbârcă,

În precedentul mandat, ianuarie-mai 2023, Sabău a preluat U Cluj de pe locul 13, poziție de baraj, și a salvat echipa de la retrogradare, locul 10, alb-negrii jucând și finala Cupei României, pierdută la penalty-uri cu Sepsi.

UPDATE 15:20 » E sigur: Ioan Ovidiu Sabău va fi noul antrenor al lui U Cluj

Tratativele dintre Sabău și Universitatea Cluj s-au încheiat în manieera așteptată de oficialii „Șepcilor Roșii”. „Moțul” și-a dat acordul pentru a prelua banca tehnică a ardelenilor și va fi prezentat oficial vineri.

Știrea inițială

Înfrângerea suferită în derby-ul Clujului, 3-4 în fața rivalei CFR Cluj, a fost picătura care a umplut paharul pentru oficialii lui U Cluj. Aceștia n-au mai dorit să-i acordă altă șansă lui Toni Petrea, mai ales că soarta tehnicianului atârna de mai multe săptămâni de un fir de ață, notează Fanatik.

Demitere de antrenor în Superliga! Clubul a prezentat oficial noul tehnician
„Era Toni Petrea” a ajuns rapid la sfârșit / foto: Raed Krishan

Ruptura definitivă între „U” și Toni Petrea s-a produs la jumătatea acestei săptămâni. Clubul a așteptat momentul oportun pentru a încheia socotelile cu fostul antrenor de la FCSB, moment produs joi, au confirmat sursele Gazetei de sub Feleac. 

Ulterior, clubul a confirmat pe cale oficială „divorțul”: 

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea. Clubul nostru dorește să le mulțumească lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la „U”. Le dorim mult succes în carieră!”, au notat ardelenii. 

Nu mai e un secret! Marius Șumudică, ofertat de o nouă echipă din Superligă » GSP are detalii de la negocieri
OFERTĂ
Nu mai e un secret! Marius Șumudică, ofertat de o nouă echipă din Superligă » GSP are detalii de la negocieri

Ioan Ovidiu Sabău, mare favorit s-o preia pe U Cluj!

Aceleași surse autorizate dezvăluie că, în acest moment, Ioan Ovidiu Sabău poartă ultimele negocieri pentru revenirea la clubul de la care a plecat la începutul verii. „Șepcile Roșii” l-ar fi convins pe Neluțu să accepte postul, după o perioadă în care „Moțul” a preferat să rămână în expectativă.  

Obiectivul va fi ocuparea locurilor 8-10, nu play-off-ul. Se dorește, astfel, ca viitorul tehnician să nu fie încărcat cu o doză ridicată de presiune, în contextul în care situația actuală a echipei nu-i deloc una roz. 

Surse GSP susțin că, după atâția ani în care nu a antrenat, Sabău a simțit o uriașă extenuare în vară, la finalul sezonului anterior, și a considerat că e mai bine pentru el și pentru sănătate să facă o pauză.

Revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, nu a fost posibilă până acum, întrucât fostul component al Generației de Aur nu a ajuns la consens cu conducătorii formației, nedorind, printre altele, să preia echipa înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Acum, negocierile pentru a fi principal la U Cluj sunt avansate, iar Sabău, care e și preferatul suporterilor, va prelua staff-ul de la tineretul echipei. Motivul pentru care Sabău a tot amânat revenirea la U Cluj e reprezentat de situația pe care o au colaboratorii săi obișnuiți, care nu pot deveni liberi până în iarnă.

VIDEO S-a întors Ianis Stoica! „Doppietta” în fața rivalei CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Un jucător poate rezilia cu Dinamo în orice moment. A ajuns spectator

Lille caută un portar experimentat pentru postul de rezervă și a pus ochii pe un internațional român rămas fără contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  04 Septembrie 2023, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsarbitri
fcsarbitri  •  28 August 2023, 21:48
Postat de emil1986 pe 24 August 2023, 16:06

Un meci fara nicio valoare. Noi locul 2, voi afara din Europa. Mai ai fratiori???? :))

de ce mă întrebi? ai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  25 August 2023, 11:20
Postat de emil1986 pe 25 August 2023, 09:39

Sa vedem daca e de acord si UEFA sa aveti palmaresul. In ceea ce ne priveste, UEFA considera Steaua din liga I castigatoarea CCE. Clona rapid, vehicul electoral al PSD!!!!

:)))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează