FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trădare incredibilă! Scenariu halucinant povestit în direct la TV » Dinamo s-ar fi dat cu Lupescu doar de ochii fanilor :O

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 23:17

Dinamo a fost unul dintre puținele cluburi din Liga 1 care și-au asumat cu cine votează, ieșind public cu un comunicat prin care anunțau că și-au schimbat opțiunea și că Ionuț Lupescu este cel care va primi votul lor, nu Răzvan Burleanu, cum se spusese inițial.

Se pare însă că lucrurile n-au stat chiar așa. Jurnalistul Decebal Rădulescu vine cu o ipoteză incredibilă, susținând că acel comunicat a fost dat doar pentru fani, însă în realitate lucrurile au stat pe dos. 

" Dinamo a votat cu Burleanu, ca și Craiova. Toate informațiile mele s-au confirmat. Au zis așa de frica suporterilor, că-l susțin pe Lupescu: «Dați-le așa la fraieri, dar noi știm ce avem de făcut. Vă dăm votul»", a spus jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

"Noi am vorbit toți, am decis să-l susținem pe Ionuț, nu cred să fi fost alt vot", a comentat directorul general Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

Bratu și-a arătat susținerea pentru burleanu

Antrenorul lui Dinamo s-a arătat încântat de faptul că Burleanu a câștigat alegerile, oferind o reacție la conferința de presă de azi. 

"Felicitări pentru noul mandat domnului Burleanu. Cât am fost acolo un an m-am simțit bine, am avut tot ceea ce-mi trebuia la dispoziție pentru a crea și a forma jucători.

Răzvan Burleanu are un staff ambițios pentru a face performanță și nu pot să-i transmit decât succes pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele.

La prima vedere, poate părea o diferență mare în privința rezultatelor alegerilor, ceea ce certifică faptul că oamenii din teritoriu au apreciat munca depusă în 4 ani. Îmi pare rău pentru Ionuț, dar a câștigat Burleanu și trebuie să-l felicităm cu toții", a zis Florin Bratu la conferința de presă.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (65)
zizu
zizu  •  20 Aprilie 2018, 09:21

O fi cum zici! Dar decât masa de manevră a lui becali care vin în număr mare la meciuri, doar când iese ceva( că la mitingul de susținere ați fost doar vreo 100 în toată țara, să execuți la comandă doar ce spune becali.....e infinit mai ok

jim_raynor
jim_raynor  •  19 Aprilie 2018, 23:40
Postat de khal_37 pe 19 Aprilie 2018, 23:38

fcd-psd in adn.

dispari bai prostalaule!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Aprilie 2018, 10:09

Le știe Decebalus ăsta pe toate, el cu ”sursele” lui de trei lei ! De ce nu a stiut și cine iese președinte dacă e așa jmecher ?! De asta a ieșit Burleanu că a votat Dinamo sau Craiova altceva !!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează