FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

„Profesorul” lui Hagi, accidentat la națională: „A venit cu ceva la genunchi!”

Băluță, primul din stânga imaginii / FOTO: Imago
Băluță, primul din stânga imaginii / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 19:03 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 19:11

Gică Hagi (57 de ani) a transmis că Tudor Băluță (23 de ani) a revenit cu o accidentare de la echipa națională și că are șanse mici să joace în deplasarea cu Sepsi.

  • Sepsi - Farul se joacă duminică, de la ora 15:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Tudor Băluță, cel pe care Gică Hagi îl supranumește „Profesorul”, a evoluat 27 de minute în victoria obținută de România contra Bosniei, scor 4-1, pe 26 septembrie. La revenirea în Liga 1, mijlocașul central a fost integralist în Farul - UTA 2-0, dar acum ar resimți dureri la genunchi, căpătate în cantonament „tricolor”.

Bobonete l-a întrebat pe Hagi „Cine a fost idolul femeilor, în Generația de Aur?” » Răspuns fără ezitare al „Regelui”: „Mereu i-a plăcut, arată wow”
Generația de AUR
Bobonete l-a întrebat pe Hagi „Cine a fost idolul femeilor, în Generația de Aur?” » Răspuns fără ezitare al „Regelui”: „Mereu i-a plăcut, arată wow”

Gică Hagi, înainte de Farul - Sepsi 

„Tudor Băluță, din păcate, se pare că a venit de la echipa națională cu ceva la genunchi. Nu e 100%, vom vedea astăzi la antrenament dacă poate. Mai lipsesc Corinus, care a luat roșu, și Benzar care încă nu s-a recuperat. 

Revin Morar, Torje, Pitu, Nedelcu. Avem apoi grupul de tineri cu un randament foarte bun”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

„Întâlnim o echipă cu un antrenor care a făcut-o să joace fotbal foarte bun. Cred că va fi un meci foarte interesant şi plăcut pentru cei care vor veni la stadion sau se vor uita la televizor. 

Mergem să ne impunem principiile noastre, posesia şi presiunea. Ştim că trebuie să facem un meci foarte bun contra unui adversar care joacă acasă şi care va face orice ca să câştige acest meci. Cred că va fi un meci foarte bun”, a concluzionat Gică Hagi. 

VIDEO Hagi: „Am plăcerea să văd copiii jucând. Sunt încă tânăr și îmi place ce fac. De la iubire am trecut la pasiune!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Nicolae Dică, mesaj de încurajare pentru indezirabilii de la FCSB: „Și eu aveam bagajele făcute, dar am jucat și am luat un trofeu”

FOTO Nu i-a venit să creadă » Jucătorul de la U Cluj a văzut cartonașul roșu la două minute de la intrarea pe teren!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează