FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - U CLUJ 0-1

Sabău l-a vrăjit pe Vătăjelu: „Mi-a schimbat percepția despre fotbal și despre dânsul!”

Bogdan Vătăjelu (30 de ani), fundașul stânga de la U Cluj
Bogdan Vătăjelu (30 de ani), fundașul stânga de la U Cluj

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 20:35 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 20:59

Bogdan Vătăjelu (30 de ani), fundașul stânga de la U Cluj, a vorbit la superlativ despre antrenorul echipei, Ioan Ovidiu Sabău, care a revenit pe banca „Șepcilor roșii” pe 24 august.

U Cluj a obținut astăzi prima victorie în campionat de la revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca echipei. Ardelenii s-au impus la Arad, 1-0 cu UTA, cu unicul gol al partidei înscris de Daniel Popa.

Modul de lucru al lui Ioan Ovidiu Sabău l-a cucerit pe Bogdan Vătăjelu, fotbalist care a semnat cu Universitatea în această vară. Fundașul stânga sugerează că lucrurile stau mult mai bine acum decât în mandatul precedentului A1, Toni Petrea.

Fază uluitoare în SuperLigă: Cîmpanu a luat „roșu” chiar când trebuia să fie schimbat!
UTA - U CLUJ
Fază uluitoare în SuperLigă: Cîmpanu a luat „roșu” chiar când trebuia să fie schimbat!

Ioan Ovidiu Sabău l-a vrăjit pe Bogdan Vătăjelu: „Mi-a schimbat percepția despre fotbal și despre dânsul”

„În astea două săptămâni s-au schimbat foarte multe. Poate pare un clișeu, dar vă asigur că așa este. Nu-l cunoașteam dinainte și aveam o altă impresie, dar de când a venit mie mi s-a schimbat percepția despre fotbal și despre dânsul.

A schimbat foarte multe, ne dă foarte multă încredere, știe că suntem jucători cu potențial și nu era ăla locul nostru”, a afirmat Vătăjelu la OrangeSport.

Referitor la partida cu UTA, Vătăjelu a spus:

„Ne bucurăm de această victorie, a fost extrem de muncită și chiar ne bucurăm. Cred că se vede o îmbunătățire. Era foarte important ca astăzi să nu primim gol.

Cred că 75-80 de minute am dominat partida. După ce am rămas în 10 a fost puțin mai greu. Am suferit, am și avut noroc și e o victorie de care ne bucurăm, pentru că ne așteaptă etape extraordinar de grele”.

Fundașul stânga a încercat și să explice gestul reprobabil al lui George Cîmpanu, eliminat pentru că a scuipat în direcția unui adversar:

„El a venit relaxat aici, dornic să arate că este un jucător bun. Clar, când nu joci foarte mult îți pierzi puțin încrederea. Probabil că după 75 de minute de alergat ți se mai pune puțin ceața. Ni se întâmplă tuturor. A luat o decizie pe care sunt sigur că o regretă, dar asta e, va trece peste, vor veni alții care să-l înlocuiască”.

Urmează meciuri foarte grele, nu ce am avut până acum. Victoria de astăzi e un punct de plecare pentru moralul nostru, o victorie pe care să construim.

- Bogdan Vătăjelu, fundaș U Cluj

Tot din Liga 1: 

Vine „sperietoarea” oltenilor! Reghecampf le cere scuze suporterilor: „Venim după o perioadă grea”

Prețul prieteniei Farul - FCSB: patru milioane și două titluri! Coman poate să anuleze păcăleala

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  16 Septembrie 2023, 09:32

Primul meci în care Vatajelu joaca mai aproape de adevăr! Dacă ceva te deranja sau încă ai nedumeriri poți sa pleci de la " U " la Arabi sau unde vrei tu pe multe " meleoane " dacă te crezi cumva vreun fotbalist superior ! Dacă nu ,Ești binevenit dar trebuie pus " osul la treaba " , numai fițe de olteni ,aici este altceva !

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  16 Septembrie 2023, 08:41

L-a vrajit auzi :))) la meciul cu POLI Iasi nu mai era asa vrajit :))) stai cuminte ca ati jucat cu cea mai slaba echipa din liga 1..uta a castigat cu noi cu un noroc fabulos.....cred ca uta si otelul vor pica....poate botosani...

dobrin
dobrin  •  15 Septembrie 2023, 21:47

Vatajele... turnul te vegheaza :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează