FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // VIDEO Ciprian Marica, laude pentru Bogdan Vintilă: „FCSB a subordonat Viitorul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 23:21

VIITORUL - FCSB 0-2 // Fostul internațional Ciprian Marica (34 de ani) a ținut să-l laude pe Bogdan Vintilă, antrenorul roș-albaștrilor, după succesul reușit vicecampioană în deplasare cu Viitorul.

„A fost un meci la discreția roș-albaștrilor, puteau marca de mai multe ori. Mi-a plăcut tactica aleasă de Vintilă, a gândit excelent jocul, cu mingile între linii, cu păstrarea lui Coman foarte sus în repriza secundă. FCSB a fost net superioară adversarei, a subordonat-o pe Viitorul, care n-a contat.

Mă raportez și la valorea individuală a celor de la Viitorul. Sunt mulți jucători tineri. Există o filosofie de joc, dar Hagi trimite în teren fotbaliști de 2001-2002. La o echipă atât de tânără, te aștepți să existe fluctuații de la meci la meci”, a declarat Marica, la GSP Live.

Ulterior, Marica a nominalizat remarcații săi după partida de la Ovidiu: Mi se pare că Florinel Coman are o clasă peste, dar mă așteptam la mai mult de la Man. A fost individualist de multe ori, dar se vede că are calitate. Moruțan poate crește, iar Planic s-a descurcat excelent în apărare. Mi-a plăcut mult Luis Munteanu, puștiul Viitorului, dar și francezul Lyes Houri”. 

Match Preview FCSB - Craiova: 

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat” 

VIITORUL - FCSB 0-2 // Narcis Răducan, la GSP Live: „Chiar mă întrebam ce se întâmplă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
thanos10
thanos10  •  16 Decembrie 2019, 01:28
Postat de Tony Huzzupasu pe 16 Decembrie 2019, 00:05

Cum naiba incurci pe oricine, dar cu fcsb mereu o comiti . Luati statistica primei reprize sa vedeti cum a jucat viitorul pana la 2-0 si apoi comparati cu repriza a 2.

pe oricine,bai ***,pai nu acum cateva luni Steaua a pierdut in playoff 5 puncte cu viitorul si cfr a luat 6 din 6 cu viitorul. cum adica incurci pe oricine cand astia ne-au luat direct un titlu. astia nu ne incurca ci ne fura direct titlu. ***? chiar ca esti i88diot. cel mai amre pe gsp. auzi la el nu ne incurca. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicahaiosul
gicahaiosul  •  15 Decembrie 2019, 23:46

Este incredibil cum se continua cu acest teatru ieftin, ani la rand! Este o mare rusine ce se întâmplă în românia! Presa are mare vină ca lasa frf sa faca astfel de mizerii! Rusine sa va fie la toti!

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  16 Decembrie 2019, 01:02

...mulți aberează considerând ca blat,...este adevărat că două echipe una mai naivă decât alta au jucat în partea superioară a clasamentului un fotbal ridicol,...la anul în tururile preliminare vor deconta și vor zbura,...în zona gri a fotbalului,...așa stau lucrurile!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează