FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbaliștii l-au schimbat pe Vintilă! Becali a confirmat: „Era depășit de situație. Jucătorii începuseră să comenteze, știe bine la ce mă refer!”

Vintilă ar fi vrut să antreze FCSB în finala Cupei » Răspunsul lui Gigi Becali
Vintilă ar fi vrut să antreze FCSB în finala Cupei » Răspunsul lui Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 18:30 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 19:40

Gigi Becali (62 de ani) spune că jucătorii de la FCSB erau nemulțumiți de modul în care Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani) conducea echipa. 

Bogdan Argeș Vintilă a acceptat să lucreze la echipa secundă a celor de la FCSB, dar nu a fost mulțumit de momentul în care Gigi Becali l-a înlocuit cu Toni Petrea. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani și-ar fi dorit să pregătească echipa în finala Cupei României cu Sepsi, de miercuri, ora 20:00. 

Gigi Becali: „Ce vreți să îi fac eu lui Vintilă?”

 „Îmi pare rău de Vintilă. L-am simțit că este un antrenor cu suflet bun, dar într-un final a început să fie depășit de situație, iar echipa nu mai juca nimic. Vouă vă plăcea cum jucam? Ce vreți să îi fac eu lui Vintilă? Și unii jucători începuseră să comenteze despre el, iar Vintilă știe bine la ce mă refer. Când Vintilă mi-a cerut să aprob unele decizii de ale lui am făcut-o, deși poate ca unora dintre jucători nu le-a convenit, dar am zis să merg pe mâna antrenorului.

Totuși, până la urmă, am zis că este nevoie de un șoc la echipă, iar Vintilă în față nu mi-a comentat nimic. Chiar mi-a lăsat impresia că este mulțumit că i-am oferit în continuare un loc de muncă la echipa a doua. Nu știu dacă este supărat, iar dacă este supărat, totuși este problema lui, nu a mea. Eu i-am mulțumit pentru tot ce a făcut la echipă și am nevoie în continuare în club de un om ca el”, a spus Becali conform Prosport. 

VIDEO. Gigi Becali instalează dictatura la FCSB! „Nu mai ai voie să râzi, să zâmbești! Când ajungi acasă, te bagi în pat!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Rotaru, înțepătură pentru Gigi Becali: „Noi nu suntem la piață! Scopul nostru nu e vânzarea de jucători”

FCSB. Florin Tănase, distrus de Marcel Pușcaș: „E previzibil. Are stângul doar pentru tramvai! Ce să-i facă Neubert?”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  20 Iulie 2020, 08:55

Situatia FCSB este -exclusiv- opera acestui nepriceput -Becali- in ceea ce priveste fotbalul. Toti antrenorii "clacheaza" doar el nu are nici o "vina".Evident,prin mediatizare, presa este coautoare la aceasta situatie..... Indiferent de jucatori si antrenori, cu un asemenea "patron'' echipa va cadea in mediocritate......

florinso
florinso  •  20 Iulie 2020, 04:22

Pai cine se mai uita in gură la oier. Mai aiurit patron nu am mai vazut. Trebe sa fi dus cu pluta sa l asculti. Ne bat aia de la Sepsi si s a dus si Europa.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  19 Iulie 2020, 23:02

Iei decizii peste antrenor si il vorbesti pe la spate cu jucatorii. Aia nu is prosti sa zica eu sunt de vina. Arunca vina pe cine pot. Prostul pica de fraier si Becali trece la ciclul urmator. Din ciclu in ciclu Becali rateaza si cupe si campionate. Gigi tie iti trebuie tampoane nu antrenor!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează