FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - GAZ METAN 3-1

VIDEO Antrenor la capătul puterilor în Liga 1: „Nu știu câtă răbdare mai am!” » Ce spun jucătorii: „A intrat salariul pe septembrie”

FC Voluntari a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-1. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul medieșenilor, a ajuns la limita răbdării din cauza problemelor financiare de la club. +28   FOTO
FC Voluntari a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-1. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul medieșenilor, a ajuns la limita răbdării din cauza problemelor financiare de la club.

Articol de , - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 16:43 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 18:25

FC Voluntari a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-1. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul medieșenilor, a ajuns la limita răbdării din cauza problemelor financiare de la club. 

Fotbaliștii de la Gaz Metan au încasat săptămâna aceasta un salariu restant, cel pe luna septembrie 2021, după cum afirmă mijlocașul Ioan Filip. Situația la club este în continuare tensionată, iar antrenorului Ilie Poenaru îi este tot mai greu să gestioneze situația. 

Denis Ciobotariu s-a integrat perfect la Voluntari: „Puțină gheață, apoi un șpriț cu Tamaș”
Voluntari - Gaz Metan 3-1
Denis Ciobotariu s-a integrat perfect la Voluntari: „Puțină gheață, apoi un șpriț cu Tamaș”

Ilie Poenaru, la capătul puterilor: „Nu știu câtă răbdare mai am”

„Am primit 3 goluri, toate greșeli de poziționare, de marcaj, pe lipsă de reacție. Nu caut neapărat vinovați. La înfrângere suntem cu toții vinovați, dar prea ușor. Să sperăm că săptămâna viitoare vom arăta mult mai bine și că vom câștiga meciul cu Rapid. 

Soarta echipei este una grea. Sper să se rezolve cumva problemele. Datoria mea este ca echipa să joace, să se prezinte onorabil la meciuri. Mai departe e partea conducerii, nu prea vreau să mă mai implic în chestii financiare, dar e foarte greu. 

Am un vestiar care suferă foarte mult. Nu știu câtă răbdare mai am. Dar când echipa îmi va spune că nu mai poate continua, nici eu nu mai am ce să fac”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport. 

Nu ar trebui să fim surprinși, au intrat banii de la televiziuni. E ceva normal. A fost salariul pe luna septembrie. Au venit niște oameni mai sus puși la noi în vestiar și ne-au promis niște lucruri. Nu vreau să îi numesc. Speranța moare ultima. Cam așa e situația, din păcate.
- Ioan Filip, mijlocaș Gaz Metan 

Cum arată clasamentul din Liga 1, după Voluntari - Gaz Metan 3-1

După această victorie, FC Voluntari are 41 de puncte în 23 de partide. Gaz Metan rămâne pe 13, cu 23 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Răducioiu, revoltat de golul marcat cu mâna de Koljic: „Eu nu mă milogesc pentru așa ceva! Mai vorbim de fair-play?”

Mircea Rednic își cere banii de la Dinamo! Ce sumă vrea + ce spune conducerea „câinilor”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  30 Ianuarie 2022, 00:59

lasa ca trecem si peste asta!!! am ami avut probeleme, dar parca nu ca acuma!! :)))

kensan.gmm
kensan.gmm  •  29 Ianuarie 2022, 19:51

Se plang astia fratele meu de zici ca ei castiga 1500 lei pe luna! NU INTELEG FRATE cum sa ai salariu de 5-6 mii euro pe luna si sa te plangi . Da-o naibii de treaba ca doar nu faci foamea cu asa salariu.

gregbrad
gregbrad  •  29 Ianuarie 2022, 17:14
Postat de remarque pe 29 Ianuarie 2022, 17:11

pacat de Gazul dar na.....exista viata si in liga a II-a la o adica.

sunt la 11 puncte de locul care retrogradeaza direct,deci departe de liga a 2-a. doar daca o lasa mai moale la baraj ar putea retrograda,ca in rest imposibil sa ajunga pe unul din ultimele 2 locuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează