FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Anunțul lui Ionuț Negoiță după victoria-șampanie a lui Dinamo: „Nu exclud în viitor să revin alături de echipă, dar doar ca unul dintre cei 10!”

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 15:00 / Actualizat marti, 30 mai 2023 15:49

Ionuț Negoiță, 49 de ani, ex-patronul ”câinilor”, a declarat că se gândește la a reveni cândva la Dinamo, dar numai ca acționar minoritar cel mult

Dinamo a învins FC Argeș, scor 6-1, în prima manșă a barajului de Liga 1, returul fiind duminică seară în Trivale. La finalul partidei, la conferința de presă, Ovidiu Burcă a mulțumit la un moment dat lui Ionuț Negoiță, fostul patron al "câinilor".

Ovidiu Burcă dezvăluie: „Fără acel cartier general, nu am fi azi aici!”
DINAMO
Ovidiu Burcă dezvăluie: „Fără acel cartier general, nu am fi azi aici!”

Un gest surprinzător al lui Ovidiu Burcă. Care este motivul

Un gest surprinzător, în condițiile în care omul de afaceri a fost și este contestat de către suflarea dinamovistă pentru mandatul său de patron, 2013-2020, acuzat că a influențat decăderea grupării. Ovidiu Burcă a dorit să-i mulțumească fostului șef al roș-albilor pentru că a permis echipei, și lui, să ocupe în continuare zona renovată a cantonamentului de la Săftica. 

5mii de lei este chiria lunară a bazei de la Săftica

Relațiile s-au răcit vara trecută, exista pericolul îndepărtării echipei din cantonament, dar, și prin implicarea lui Burcă și a lui Vlad Iacob, treptat, situația s-a detensionat, iar formația a rămas pe mai departe în fosta bază SRI.

Șefii lui Dinamo caută noi investitori

Chestionat de Gazeta Sporturilor despre cum mai decurge relația dintre el și clubul Dinamo, Ionuț Negoiță, 49 de ani, a explicat că una dintre firmele sale aplică o chirie modică grupării "câinilor roșii". 

Totodată, a dezvăluit faptul că nu exclude ca în viitor să redevină oficial la clubul din Ștefan cel Mare, doar ca acționar minoritar, dacă se va ajunge la un acord. "Unul dintre cei zece", a comentat Negoiță.

Actualii conducători ai grupării, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, au transmis în mai multe rânduri că sunt în căutarea unor parteneri financiari la Dinamo. Cât de curând se va oficializa relația cu omul de afaceri Claudiu Florică, mai sunt discuții și cu alți businessmen.

Ionuț Negoiță: „Era un domn interesat de Săftica, dar numai de teren, nu de Dinamo”

Mă bucur că există și astfel de aprecieri, oricum am făcut chestii mai costisitoare de atât, dar Doamne ajută!, să fie și mai bine. N-aș putea să fac ceva vreodată împotriva bunului mers de la Dinamo. Am renunțat și la bani de la Dinamo, în ciuda a ceea ce se vorbește în online sau mai știu eu ce. Mă bucur mult că s-a ajuns aici și, practic, Dinamo e ca și-n Liga 1. La scorul ăsta nu văd cine-ar mai putea stopa echipa.

Am rămas surprins plăcut de evoluție, de scor, este o bucurie să revedem Dinamo în Liga 1. Cred că și rivalii cei mai aprigi ai clubului se bucură că Dinamo revine în primul eșalon. Este un plus pentru întreg fotbalul românesc din Liga 1.

Deocamdată, e o chirie modică (la Săftica), așa cum a fost dintotdeauna. Dacă s-ar respecta, văd că s-a rezolvat problema, se merge pe actuala sumă. Baza poate fi valorificată, momentan, e puțin blocată. Totuși, sunt alte cheltuieli mai importante la Dinamo decât să facă o achiziție de genul să cumpere baza de antrenament. Oricum, cheltuielile sunt mici.

MM Stoica se ia de fotbalistul care a plâns la flash-interviu: „E mai mult decât xenofobie”
DINAMO - FC ARGEȘ 6-1
MM Stoica se ia de fotbalistul care a plâns la flash-interviu: „E mai mult decât xenofobie”

Era un domn interesat lunile trecute, anul trecut, să cumpere baza de la Săftica, m-a mai căutat la un moment dat, dar el nu era interesat de Dinamo, ci să-și mărească proprietatea. I-am transmis că nu e cazul.

(Dacă este și el interesat să revină la Dinamo, după ce Cristi Borcea a spus că ar putea susține clubul prin fiul său cel mare, Patrick) Eu rămân, momentan, rezervat, am mai spus-o. Nu exclud în viitor...E vorba aia "niciodată să nu spui niciodată". Nu fac tam-tam, promisiuni.

Nu aș mai lua Dinamo singur să-mi asum toate cele, dar nu exclud varianta să vin într-o formulă mai mare, ca sistem, să particip. Unul din zece acționari, poate. Nu exclud varianta.

M-aș bucura să câștige Farul sau să nu câștige FCSB campionatul, asta am tot spus-o în acest an. E o dublă bucurie! Consider că am o calitate de dinamovist, este și acesta farmecul fotbalului. Este lăudabil că un fost jucător și-a tocat banii și nervii și a creat, mai întâi, Viitorul, apoi a readus Farul în prim plan, ba, mai mult, campioană. A avut ambiție și nebunie, de apreciat, a riscat bani și timp. E de urmat modelul Hagi la nivel național.

Sper ca noua conducere a lui Dinamo va reuși. Pot doar să sper. Un baraj poate fi câștigat pe dedicare, pe aportul suporterilor, dar în Liga 1 lucrurile se schimbă radical. Trebuie făcută o echipă puternică și să câștigi meciuri

Felicitări lui Ovidiu Burcă, a făcut o treabă neașteptat de bună. Evoluția echipei, de unde a luat-o și unde a ajuns, spune multe despre ce poate antrenorul.

- Ionuț Negoiță, ex-patron Dinamo

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Bătăi, evadări și tămâie » Culisele decăderii incredibile a lui FC Argeș

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viorel-moldovan-in-capul-listei-lui-u-cluj-ardelenii-s-au-gandit-si-la-toni-petrea-699575.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Septembrie 2023, 17:45
Postat de elgabri pe 30 Mai 2023, 19:12

Dar Saftica cum a ajuns in posesia lui Negoita ?? Ce investitor a fost el ca si a insusit bunurile clubului ??

stii ce este dubios ?? el a luat echipa de fotbal de la Badea cu 2 mil de euro !! apoi la vandut pe Rotariu cu 2,2 mil !! Iar Badea plangea ca asta nu -a dat banii ....ce sa crezi ??????????

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Septembrie 2023, 17:43

sa revii cand o reveni bunicul !!!

senatorddb
senatorddb  •  31 Mai 2023, 08:46

stai departe ,*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează