FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - FC ARGEȘ 3-1

Au făcut zarvă în Ghencea după 1-3 cu Steaua: „Incredibil arbitraj! Cred că memoriul nostru i-a iritat”

Andrei Panait, în dreapta, șocat de eliminare // sursă capturi: DigiSport +5   FOTO
Andrei Panait, în dreapta, șocat de eliminare // sursă capturi: DigiSport

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 19:34 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 20:58

Antrenorul de la FC Argeș, Eugen Beza (45 de ani), și mijlocașul alb-violeților, Andrei Panait (34), s-au plâns de arbitrajul din meciul cu CSA Steaua, scor 1-3, îndeosebi de faza în care Panait a primit al doilea cartonaș galben.

În minutele 43, respectiv 45 ale meciului din Ghencea, mijlocașul Andrei Panait a primit două cartonașe galbene din partea „centralului” Claudiu Marcu și, implicit, a părăsit terenul. Scorul în acel moment era 2-0. Până la final, ambele echipe au înscris câte un gol, astfel încât tabela să arate la final 3-1 pentru gazde.

După meci, atât antrenorul piteștenilor, Eugen Beza, cât și Andrei Panait au contestat în termeni duri decizia „centralului” din minutul 45, aceea de a-i arăta al doilea galben experimentatului mijlocaș.

Acuzat că a încercat să copieze la examenul pentru carnet, Iulian Miu se apără: „M-a auzit doamna și mi-a zis: «Treci la catedră, dacă tot ești așa vorbăreț»”
EXAMEN
Acuzat că a încercat să copieze la examenul pentru carnet, Iulian Miu se apără: „M-a auzit doamna și mi-a zis: «Treci la catedră, dacă tot ești așa vorbăreț»”

Eugen Beza, după CSA Steaua - FC Argeș: „Probabil memoriul depus de club îi irită pe domnii arbitri”

„Nu vreau să dau vina pe arbitraj, dar din păcate, la scorul de 2-0, unul meritat, acest domn arbitru și-a intrat într-un rol pe care nu știu de ce și-l asumă. L-am avut și la Tunari, a făcut la fel, a ieșit în evidență la golul de 1-0, precedat de un fault grosolan.

Astăzi a fost fault în atac la Turda, nu s-a dat, mingea a ajuns între Panait și adversar, Panait a fost călărit, dar nu s-a dat fault în atac, ci al doilea galben. E un lucru incredibil!

Domnul arbitru a explicat că din întoarcere l-a atins în piept cu mâna. A rupt echilibrul jocului. (...) Din păcate, probabil că memoriul pe care l-a făcut clubul îi irită pe domnii arbitri, care vor să iasă în evidență. Este incredibil cum această echipă este defavorizată meci de meci. Nici măcar o dată nu s-a greșit pentru noi”, a afirmat Beza la DigiSport.

Andrei Panait l-a urmat la microfon pe antrenorul lui.

„Cred că arbitrul a luat o decizie greșită. Nu intenționat, dar cred că a greșit. Cel de la Steaua mi-a dat cu cotul în cap, eu cred că nu am lovit cu nimic. Nu știu ce să zic, mi s-a părut puțin ciudată decizia lui. Să sperăm că e o greșeală umană.

La un meci echilibrat cu Steaua București avem nevoie de un arbitraj cel puțin de nivel de Liga 1. Aici nu avem VAR, cu VAR probabil că cartonașul meu roșu se anula. Adversarul mi-a dat cu cotul în cap, am simțit asta!

Prestația noastră a fost sub așteptări, dar când arbitrul te ciupește la orice fază iar la adversari închide ochii... la mine a dat galben la prima fază, iar la două minute după roșu! Te duce cu gândul în altă parte. Nu știu ce să zic, sunt dezamăgit”, s-a lamentat fotbalistul.

Ne-am făcut alte planuri, am venit cu gânduri mari la Steaua. Știam că întâlnim o echipă bună. Începutul a fost prost pentru noi, am făcut gafe copilărești. De fapt, chiar niște copii le-au făcut. Ne-am asumat în momentul în care am început cu ei.

Știam că va veni un moment în care vor apărea astfel de greșeli. Restul nu au reșit să repare greșelile din apărare și din păcate am pierdut fără niciun dubiu. A fost o victorie meritată a gazdelor. 

- Eugen Beza, antrenor FC Argeș

Pentru ce a fost eliminat Andrei Panait

  • Primul cartonaș galben a venit în minutul 43, pentru o intrare prin alunecare, cu picioarele întinse, asupra lui Mihai Dobrescu, pe care Panait l-a și lovit cu genunchiul în zona șoldului.
+1 FOTO
  • Două minute mai târziu, Panait a văzut din nou „galben” și a fost eliminat. De această dată a fost vorba despre un duel aerian cu Alin Raicu, în care jucătorul lui FC Argeș acuză că a fost lovit cu cotul în cap. Reluările arată că și Panait și-a lovit adversarul cu cotul, undeva în zona pieptului.
+1 FOTO

Tot din Liga 2: 

Scandal cu Adi Popa » A dat clubul în judecată: „Spune că l-am înjosit noi. Nici vorbă de așa ceva! El vrea să rupă contractul”

Ajuns la 33 de ani, Torje a decis ce face după retragere: „Nu o să țin locul altora care pot veni din urmă”

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
19sevilla86
19sevilla86  •  06 Octombrie 2023, 13:10

Asta se mai poate întâmpla exclusiv in România in sec.XXI și in UE pt ca numai aici mai exista:stadioane și meciuri in cazarma; armata și militia in sport; echipe militare in competiții profesioniste! Pana când România va rămâne ultima baricada a sportului militarizat boksevic ?

Vmctp
Vmctp  •  05 Octombrie 2023, 22:33

Arbitrul nu a fost rau intentionat. Ci e doar foarte foarte slab. Am fost la meci, nu a fost de al doilea galben faza respectiva. A avut arbitrul faze foarte usoare in care dicta invers fata de cum trebuia, foarte multe in prima repriza. E doar un arbitru foarte slab.

donqhot
donqhot  •  05 Octombrie 2023, 21:34

Beza, fa-te arbitru, vad ca te pricepi. Cu antrenoratul nu ai nicio treaba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează