FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu, reacție devastatoare după dezvăluirile făcute de Florin Manea la GSP Live: „Nu voi mai lucra cu asemenea specimene”

Daniel Pancu continuă duelul declarațiilor cu Florin Manea
Daniel Pancu continuă duelul declarațiilor cu Florin Manea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 20:20

Daniel Pancu (42 de ani), fostul antrenor al celor de la Rapid, a reacționat în această seară, după acuzele pe care impresarul Florin Manea, oficial la Rapid, i le-a adus marți la emisiunea GSP Live.

Conflictul e departe să se stingă, iar reacția lui Pancu din această seară spune multe despre tensiunile acumulate în club între cei doi.

„Ce am realizat eu în fotbal el n-a realizat nici până la unghia mea mică. Nici până la mizeria de la unghia mică, dar n-am. A profitat de dezorganizarea din club. Nu voi mai lucra cu astfel de specimene la cluburile la care voi mai activa. 

Va fi 100% vina mea dacă nu promovăm. Dacă echipa promovează, meritul meu va fi de 0,2%. Am fost dezamăgit pentru că am pornit la un drum împreună, alături de conducere. La prima vijelie, ei au cedat”, a spus Pancu, la TV Digi Sport.

Florin Manea: „Pancu mi-a spus că o să ne certăm”

“Când am venit la Rapid, am făcut o masă la Snagov. Țin minte că atunci mi-a spus Pancu prima dată: «Noi doi o să ne certăm!». L-am întrebat de ce. Mi-a zis: «Modul în care gândești tu mie nu-mi place». Am pus-o pe seama euforiei de moment a lucrurilor, dar din păcate a avut dreptate. Am ajuns să ne certăm” - Florin Manea, despre relația cu Daniel Pancu

Florin Manea: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

Tot la GSP Live, Florin Manea a povestit cum Daniel Pancu a blocat achiziționarea lui Jean Onana, fotbalist ajuns între timp în Ligue 1.

 „L-am avut pe Jean Onana în probe, iar noi l-am dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța, la Lille. A jucat un meci în Liga 3, chiar cu Progresul în Giulești, pe un nămol... Rădeau câțiva de el, ăsta nu știe să stea în picioare. Eu le-am zis «Băi, vedeți că e bun. Mie îmi place negrul ăla. E adus pe filiera mea». La un an de zile, joacă la Lille, în prima ligă din Franța. Mai râdea și Pancu de el, da. Acum zice «Nu, domne, mie mi-a plăcut de el». După ce a văzut că joacă la Lille... Dacă ți-a plăcut, de ce nu l-ați luat?”.

VIDEO. Dezvăluiri de la “bătaia” dintre Pancu și Florin Manea: “L-a invocat pe tata care e mort și am explodat. Am avut o altercație mai dură”.

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV VIDEO Ce s-a întâmplat la bătaia dintre Daniel Pancu și Florin Manea: „L-a jignit pe tata care e mort și am explodat!”

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
deusdat
deusdat  •  16 Aprilie 2020, 12:04

Între Cardelinho Manea și Pancone, îl aleg oricând pe Pancone. Nu contează cine a fost tata, contează cine ești tu. Angelescu trebuie să se debaraseze repede de acest infractor. E de ajuns să-l auzi vorbind 5 minute ca să-ți dai seama că e de aceeași teapă cu Mustață și Corsicanu.

rapidist57
rapidist57  •  16 Aprilie 2020, 07:22

Florin Manea (?) a fost cautat BINE la acte? Ca NU seamana deloc cu taicasu. Nae Manea era un baiat finut, subtirel, vorbea frumos, nu are nici in clin si nici in maneca *** cu (?) tatal lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul
nealiniatul  •  16 Aprilie 2020, 05:59

Pancu asta chiar iubeste Rapidul. Florin Manea este copilul rasfatat al lui Nae, prins la furat din carduri. In ultimii ani de viata, Nae Manea a facut multe magarii ca sa-si impinga copilul impresar, lucruri care au afectat viata la multi oameni. Dar asta nu a contat nici pentru Nae si vad ca juniorul chiar nu a priceput nimic. Poate mai bea Pancu un sprit, poate ca nu are mare experienta de antrenor, dar omul asta a pus mult suflet pentru clubul Rapid. Florin Manea, la virsta lui, ar cam trebui sa inceapa sa traiasca pe picioarele lui, iar detaliile scandalului asta trebuiau sa ramina intre ei doi. In schimb, a ales sa se comporte ca o precupeata care vinde pina si imaginea tatalui sau. O rusine de om!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează