FOTBAL  »  LIGA 2  »  HERMANNSTADT

Convins că Dan Petrescu nu-l vrea la CFR Cluj a cerut să i se permită transferul: „Vreau să merg în altă parte”

Dan Petrescu , antrenor CFR Cluj , Foto- Imago Images
Dan Petrescu , antrenor CFR Cluj , Foto- Imago Images

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2022 18:13 / Actualizat joi, 12 mai 2022 19:38

Daniel Paraschiv, 23 de ani, împrumutat de CFR Cluj la Hermannstadt, autorul unui gol vital pe Cluj Arena împotriva Universității (2-1), și-a expus planurile de viitor.

Daniel Paraschiv, 23 de ani, a marcat primul gol al sibienilor pe Cluj Arena, 2-1 pentru Hermannstadt cu U Cluj, deschizând drumul spre Liga 1 echipei antrenate de Marius Măldărășanu. Atacantul este împrumutat până la finele sezonului de la CFR Cluj, rivala locală a „șepcilor roșii”. 

Nu știe ce va face din vară, ar vrea să continue cu Hermannstadt în primul eșalon, conștient că „feroviarii” l-ar putea împrumuta din nou. În Gruia nu a apucat să joace deloc, după ce a fost transferat în iulie 2021, fiind împrumutat fie la Voluntari, fie la Sibiu.

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”
CFR Cluj
Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

Daniel Paraschiv: „Să ia și CFR Cluj titlul”

„Am crezut în noi, am avut spirit ambele echipe, ei cu 20.000 de oameni în spate. Noi am fost mai inspirați la fazele fixe și asta a făcut diferența. Contează acest gol al meu precum celelalte care au contribuit la promovare, sperăm noi. Doar pe mâna noastră mai putem rata promovarea, mai avem nevoie de un punct în ultimul meci, e greu să nu-l luăm acasă, dar în fotbal s-au întâmplat multe. 

Nu știu dacă au fost la meci șefii de la CFR Cluj, dar dacă au fost, sper că au văzut ceva frumos. Sper ca ambele să atingem obiectivul, CFR să ia titlul, Hermannstadt să promoveze. Ce urmează pentru mine? Sper să continuu la Sibiu. Dacă nu sunt dorit aici, atunci o să merg în altă parte”, a declarat Daniel.

Da, jocul n-a fost unul plăcut, dar pe parcursul acestui campionat noi am jucat fotbal sau, cel puțin, am încercat să facem asta, nici măcar Barcelona nu joacă mereu la cel mai înalt nivel.

 - Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Convins că Dan Petrescu nu-l vrea la CFR Cluj a cerut să i se permită transferul: „Vreau să merg în altă parte”
Daniel Paraschiv (în roșu) a deschis drumul sibienilor spre promovare

Daniel Paraschiv, doar împrumutat la FC Hermannstadt

Daniel Paraschiv s-a remarcat sezonul trecut în tricoul divizionarei secunde Viitorul Târgu Jiu și a fost transferat chiar de echipa campioană, CFR Cluj. Concurența acerbă din atacul clujenilor i-a determinat pe ardeleni să îl împrumute la FC Voluntari unde, de asemenea, șansele de apariție pe gazon au fost destul de mici.

10 partidea adunat Daniel Paraschiv în Liga 1 la Voluntari

Daniel Paraschiv a ales, în acest context, să se întoarcă în Liga 2. A semnat, cu acordul clubului de care aparține, CFR Cluj, cu FC Hermannstadt.

Hermannstadt, la un punct de „A”, U Cluj are nevoie de un miracol

În ultima rundă a play-off-ului, Hermannstadt primește vizita Stelei, în timp ce U Cluj se deplasează la Chiajna, pentru duelul cu Concordia. Ambele partide vor fi programate duminică, de la 16:00. Hermannstadt are nevoie de cel puțin o remiză cu CSA pentru a obține promovarea directă. 

6 goluri în 11 meciuria marcat Paraschiv pentru Hermannstadt în această primăvară

Pentru a termina peste Hermannstadt și a promova direct, U Cluj trebuie să o bată pe Chiajna, iar sibienii să piardă cu CSA Steaua. La egalitate de puncte, clujenii au avantaj, întrucât au acumulat un număr superior de puncte în sezonul regulat, 42 față de 41.

Noi am fost mai puternici, mai solizi și mă bucur că am câștigat. Golul îl dedic familiei și prietenei mele, care e alături de mine la orice pas pe care-l fac în carieră. 

- Daniel Paraschiv, atacant Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Oprița a fost printre susținătorii lui Piedone în fața Penitenciarului Rahova: „Care e problema?”

Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
105644358246528
Khan Oliver  •  13 Mai 2022, 12:31
Postat de vasileroaita pe 12 Mai 2022, 20:11

Dacă are valoare, Dan Petrescu îl face titular imediat. Trebuie doar să - l convingă. Nu știu cum a jucat pana acum. Nu poți aprecia un jucător după un gol marcat amatorilor de la U Cluj.

Cum vine asta: "nu stiu cum a jucat...", dar dau cu parerea... Curat, imaculat, dar cu... Tenta! Lasa, tataie, da-ti cu parerea despre "smardoiul" sef (cum care, Sapunaru...), ca a asta semeni (cum a ce, a suporter de ***...)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  12 Mai 2022, 20:20

Mare jucator si asta!

vasileroaita
vasileroaita  •  12 Mai 2022, 20:11

Dacă are valoare, Dan Petrescu îl face titular imediat. Trebuie doar să - l convingă. Nu știu cum a jucat pana acum. Nu poți aprecia un jucător după un gol marcat amatorilor de la U Cluj.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close