FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ovidiu Burcă se ia de jucătorii care s-au retras de la Dinamo: „Copiii ăștia au niște repere false”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 11:17 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 11:40

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre cei doi tineri care s-au retras în ultimele două săptămâni de la formația alb-roșie: mijlocașul Claudiu Stan (21 de ani) și fundașul central David Țone (18).

Tehnicianul „câinilor” a dezvăluit care au fost motivele pentru care cei doi tineri s-au supărat și se declară dezamăgit de decizia luată de Stan și Țone.

Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren
INDONEZIA
Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren

Ovidiu Burcă reacționează după retragerea lui Claudiu Stan de la Dinamo

„Claudiu Stan mi-a fost prezentat de staff și am decis să îl aducem, ca să îl cunosc. 

A venit, s-a antrenat o zi cu noi. Următoarea zi am avut un meci, dar din păcate nu am reușit să îi dau mai multe minute în meciul cu Tunari. El ar fi trebuit să intre, dar a refuzat. Nu știu din ce motiv. A luat acel gest că o lipsă de respect din partea mea. 

Urma să îl mai văd și să îl analizez. Din păcate, după acest episod, eu am luat decizia să nu mai continue alături de noi. Nu am nevoie de un astfel de jucător, care să aibă un astfel de comportament”, a spus Ovidiu Burcă la playsport.

Ovidiu Burcă: „Nu am întâlnit niciodată un comportament ca al lui Țone”

Burcă a explicat că David Țone s-a supărat după ce a fost schimbat în minutul 90+3 am meciului contra Concordiei Chiajna, 1-0.

„David Țone este un tânăr în care îmi pusesem mari speranțe. Mie mi-au plăcut personalitatea și tupeul lui. L-am folosit în două meciuri titular. La finalul meciului cu Chiajna, când am apelat la o schimbare târzie. Nu știu în ce mod a luat el schimbarea. Copiii ăștia au niște repere false. Nu înțeleg că echipa și interesele echipei sunt mai presus de interesele personale. 

El a luat-o că o lipsă de respect. Era foarte sensibil, foarte afectat. A mers la conducere și a spus că preferă să se lase de fotbal dacă nu i se da drumul să plece. Nu am înțeles niciodată. Eu nu am mai întâlnit un astfel de comportament. 

În momentul în care un jucător îți dispare, nu îți da nicio explicație... Înainte să aibă o discuție cu orice conducător de la Dinamo, trebuia să aibă discuție bărbătească cu mine. Am considerat gestul lui unul lipsit de curaj. A plecat și nu a spus nimic. 

Era periculos că un tânăr de 17 ani să pună condiții unui club de anvergura lui Dinamo”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Am vrut să fiu acționar la Dinamo. N-au fost de acord cu ce am propus, m-am retras elegant”

 Citește și:

Dinamo vinde bilete la o peluză închisă, fără aviz ISU! Declarații care se bat cap în cap

DDB strânge bani pentru operația lui Buleică » Accidentarea teribilă suferită în play-off-ul Cupei României

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  03 Octombrie 2022, 18:12
Postat de albu pe 02 Octombrie 2022, 13:04

Daca la 18 ani pui problema banilor in loc sa pui problema fotbalului poate e' mai bine ca s-a lasat. Avea toata cariera in fata sa castige bani,dar important era sa ajunga intai fotbalist

Pai aici nu este vorba de "problema banilor" ci de faptul ca baietii astia la 18 ani nu puteau sa-si castige existenta ramanand legati de Dinamo. Poate unii puteau fi tinuti de parinti. Cu siguranta cei mai multi nu au aceasta sansa. Ce sa faca?

Danpinalty
Danpinalty  •  03 Octombrie 2022, 07:21
Postat de sdoru pe 02 Octombrie 2022, 18:17

Tot comuniștii sunt vinovați??? Vinovați sunt alții ca ne-au lăsat sa avem o tara.... Romanii merita sa fie slugi!!! De ce? Pt ca mereu doresc raul vecinului.... Și mereu sunt alții vinovați și nu el!!! PS. Dumneata ce ai realizat în viata dumitale??? Lasă-i pe comuniști sa se odihnească în pace!!! Fa bine și zâmbește.... Construiește... Lasă ceva în urma ta....

ce-ai ma, ti-e frica ca nu-ti mai iei ciorba la rin sau pe unde dai tu cu sapa? in primul rand am realizat sa fiu barbat, nu traiesc pe spinarea altora, ca acest club comunist si conducatorii lui. ia sa nu mai dea suporterii bani din buzunar, sa vedem ce se intampla? sa-si cumpere doar bilete si sa se duca la meci, cum este normal!

sdoru
sdoru  •  02 Octombrie 2022, 22:57
Postat de lapusneanul pe 02 Octombrie 2022, 19:32

sefu, rednic e trecut de mult la ..fosti antrenori, e ramolit, in scurt timp o sa faca ce a facut andone, acum se agata de antrenorat doar sa o mai ajute pe luana...

La toți ne vine vremea sa devenim "foști"... Important este ce lăsăm în urma noastră.... PS. Eu îl preferam pe Rednic în detrimentul lui Filip.... PS. pe Filip unde îl încadrezi? a fost vreodată fotbalist?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează