FOTBAL  »  LIGA 2  »  IAȘI - DINAMO

Un fost dinamovist vrea să împiedice promovarea „câinilor”: „Nu mă interesează altceva!”

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 17:57 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 18:39

Fost jucător la Dinamo, antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, vrea să câștige disputa de duminică cu dinamoviștii, din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. Acest lucru ar echivala cu blocarea posibilității de promovare directă a „câinilor”.

  • Calcule: Oțelul va promova direct în Liga 1 dacă va obține același rezultat ca Dinamo în ultima rundă. În caz contrar, „câinii” vor reuși „marea evadare”. Conform FRF, principalul criteriu în cazul egalității îl reprezintă punctele obținute în sezonul regular
  • Meciurile din ultima etapă: Oțelul - Unirea Dej și Poli Iași - Dinamo. Detalii AICI!

„Vom încerca să abordăm jocul așa cum le-am abordat pe toate celelalte. Sigur, cu problemele pe care le avem în momentul de față. Dar, niciodată nu ne prezentăm pe teren fără să ne propunem altceva decât victoria. Sunt convins că stadionul va fi plin, primim trofeul de câștigători, ne dorim să ieșim cu fruntea sus. 

Ne bucurăm că toți ochii vor fi ațintiți asupra meciului nostru. E bine, înseamnă că lumea urmărește Iașul!”, a spus tehnicianul, care a completat: „Nu mă interesează cine va mai promova în Liga 1, nu am preferințe. Nu mă interesează adversarele noastre, eu vreau să vorbesc despre echipa mea, nu am intrat niciodată în polemică cu alți jucători, antrenori, cluburi. Nu vreau să creez polemică nici acum”.

Dinamo are cale liberă » Poli Iași, fără 10 oameni de bază înaintea meciului decisiv! Deciziile luate de Leo Grozavu
DINAMO
Dinamo are cale liberă » Poli Iași, fără 10 oameni de bază înaintea meciului decisiv! Deciziile luate de Leo Grozavu

Leo Grozavu, probleme de lot înainte de Poli Iași - Dinamo 

Grozavu nu va miza pe nouă jucători duminică: Jankov, Katanec, Marchioni, Roman, Harrison, Vojtus, Itu, Mogoș și Telcean.

„Avem multe probleme datorate accidentărilor după un sezon foarte solicitant. Dintre cei care au plecat în vacanță, aproape toți au avut probleme medicale. Singurul învoit a fost Harrison”, a motivat Grozavu, care nu este sigur dacă cei care vor intra se vor capacita la maximum.

„Greu de spus dacă jucătorii sunt cu gândul la vacanță. S-a văzut și la case mai mari că în momentul în care obiectivul e îndeplinit intervine acea stare de relaxare. Noi încercăm să-i ținem pe băieți în priză, nu e ușor”,  a completat antrenorul.

Aflat la final de contract cu Poli, Grozavu așteaptă discuții clarificatoare cu șefii clubului pentru prelungirea înțelegerii.

Am stabilit ca reunirea să fie pe 5 iunie, însă vom vedea dacă lucrurile merg în direcția bună. Nu am avut timp să discutăm despre viitorul campionat. Trebuie să facem corecții, unii dintre jucătorii actuali vor rămâne, alții vor pleca. Îmi doresc transferuri, îmi doresc și un stadion nou la Iași. Campion ești la prima ligă. La Liga a II-a e bine doar că ne-am îndeplinit obiectivul. Eu vreau obiective mai îndrăznețe
- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași 

Șfaițer: „Am încredere în Leo!”

Pe aceeași lungime de undă cu antrenorul este și președintele Consiliului Director al Politehnicii, Cornel Șfaițer.

„Nu va fi o misiune ușoară. Dinamo e Dinamo, vor avea mulți fani în tribune. Cum am promis, am tratat cu maximă seriozitate toate meciurile chiar și după ce eram promovați după partida cu Galați. 

Merită felicitat stafful tehnic și jucătorii. Și eu am tratat mereu meciurile cu Dinamo cu maximă seriozitate, indiferent la ce club am fost. Cum îl cunosc pe Leo, sunt convins că va face ca echipa să se exprime cât poate de bine, chiar dacă Dinamo e pe val după victoria cu Steaua. Eu am încredere în Leo”, a spus Șfaițer.

VIDEO. Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, a anunțat când se vor termina construcțiile la noul Stadion Dinamo, dar și faptul că CS Dinamo din liga a treia va deveni pepinieră pentru clubul lui Ovidiu Burcă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Jocuri de culise incredibile înainte de Farul - FCSB! Vassaras a ales între Hațegan și Kovacs și e tentat să apeleze la un arbitru de casă al FCSB!

FOTO Cozi imense și scandal la Târgoviște înainte de Chindia - FC Voluntari

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  18 Mai 2023, 08:32

Treaba e clara,asta e individul care declara ca isi doreste sa promoveze brat la brat cu Dinamo,Sfaiter cum sa joci fara 9 jucatori si sa spui ca vrei sa iesi cu capul sus,asta numai daca Iasi are lotul lui Manchester City,nu ma intereseaza cine promoveaza direct,dar treaba e cusuta cu ata alba,daca castiga Otelul oricum ''se zbat'' degeaba

creeperno807
creeperno807  •  17 Mai 2023, 22:31

Iasi Dinamo 0-3

steauaefcsb
steauaefcsb  •  17 Mai 2023, 21:53
Postat de brentford pe 17 Mai 2023, 19:11

Sincer,ca dinamovist,preferam sa joace Iasiul cu echipa de baza. Faptul ca vor intra pe teren jucatori care au fost rulati mai putin si urmeaza ca Grozavu sa trieze din ei pentru Liga 1 e nasol...ii va capacita maxim si vor manca iarba sa demonstreze ca pot fi pastrati in lot. Desigur,in cazul in care Otelul castiga cu Dej nu mai are sens sa discutam de meciul de la Iasi.

Otelul trebuie sa invinga pentru ca Dinamo are deja punctele luate la Iasi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează