FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS FĂUREI - RAPID 1-3

Bănel Nicoliță, bun și rău contra Rapidului: meci cu scântei și 4 goluri

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 19:42

Rapid s-a impus astăzi pe terenul celor de la CS Făurei, echipă unde joacă și frații Nicoliță, scor 3-1, într-un meci din Liga a 3-a.

Marian Vlada a reușit o dublă după pauză, însă Bănel Nicoliță (33 de ani) a redus din handicap. Matulevicius a stabilit însă scorul final și giuleștenii revin în fruntea clasamentului din Seria a doua, la egalitate cu Unirea Slobozia.

Bănel Nicoliță, cel care marca în sfertul UEFAntastic din 2006 și o califica pe Steaua în semifinale, n-a terminat partida pe teren. Pe finalul jocului acesta a avut o intrare dură la mijlocul terenului și a văzut direct cartonașul roșu.

Citește și: Acuze grave ale unui președinte de club din Liga 1! "Există mafia pariurilor în România! Aștept informații despre jucătorii mei"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  01 Octombrie 2018, 10:17

Cum adică Rapidul nu are nevoie de ajutoare? Tot tu spui ca fără ei nu câștigau...

279765602878070
Stefan Munteanu  •  01 Octombrie 2018, 09:21

Rapidul este o echipa umflata de presa si minata din spate de Federatia Romana de Fotbal si de arbitri pentru a promova in liga 2. . De ce nu scrieti de penaltiul acordat Rapidului gratuit si de eliminarea gratuita a lui Stelian Nicolita la inceputul reprizei a 2 a la scorul de 0 -0. Se putea juca pina a doua zi si Rapidul nu marca gol daca nu era acest arbitru de centru care a scapat meciul din mina. Pacat pentru cei aproximativ 1000 de spectatori prezenti la meci care au vazut un spectacol jalnic oferit de intreaga brigada de arbitri . Nu cred ca Rapidul are nevoie de asemenea ajutoare. Si apropo de goluri , Puscasu a marcat golul gazdelor, informati corect cititorii nu inventati povesti pentru adormit copiii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează