FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Lăcătuș e tranșant: „Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Echipa aia nu trebuie să joace pe Ghencea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 21:00

Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Acesta a vorbit despre suporterii CSA Steaua, despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea și despre perioada petrecută sub conducerea lui Becali.

- Ai antrenat FCSB, crezi că ar trebui primită în Ghencea?
- Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Și am antrenat Steaua care a jucat în Ghencea. Părerea mea contează mai puțin, dar cei din conducerea ministerului și a clubului vor decide administrarea stadionului. În cazul în care Steaua ajunge să joace în Liga a 2-a anul viitor, n-ar fi o mutare tocmai bună ca FCSB să joace acolo, chiar dacă ar avea posibilitatea asta. N-ar fi primiți cu brațele deschise. Nu neapărat jucătorii, antrenorii, ci mai ales cei din conducere! Plus că suporterii nu vor reacționa pozitiv.

Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
+2 FOTO

- Dar suporterii sunt alături de echipă. 
- Suporterii au fost mereu alături de echipă, fie că jucam acasă, fie în deplasare. Multe meciuri din Liga 1 nu aveau atâția spectatori ca noi. Nu știu dacă vor avea 25.000 de spectatori pe Ghencea, dar dacă vor promova în Liga a 2-a, numărul lor va crește!

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU MARIUS LĂCĂTUȘ

CITEȘTE ȘI:

Fabulos! Gabi Mureșan a ieșit primar, Daniel Pancu a prins un loc la Primăria Capitalei » Ce oameni din sport au participat la alegerile locale din week-end

VIDEO Momente stupefiante la Roland Garros! O jucătoare a izbucnit în plâns, Wilander a rămas mirat în studio: „Așa ceva n-am pățit în toată cariera”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
886735658133434
Anton Marian Sorin  •  30 Septembrie 2020, 21:03

Ba Laca daca nu te dadea afara Becali sau ți-ar propune sa antrenezi din nou ai scoate limba pana la cot și ai zice ca FCSB =STEAUA ,cine tea plătit ,ce era scris pe contractul tău de munca sau PFA ,scoate extrasul de cont sa vad ca tea plătit MAPN și atunci îți dau dreptate .

doriangray69
doriangray69  •  30 Septembrie 2020, 22:11

Mda..... a antrenat Steaua unde patron era Gigi Becali acum e Fcsb unde patron e tot Gigi am inteles care e Steaua. Acelasi club.

tb96
tb96  •  30 Septembrie 2020, 21:39

Respect Laca! Stiam ca FCSB e Steaua, dar acum ne-ai spus-o si tu

Vezi toate comentariile (27)
Comentează