FOTBAL  »  LIGA 3  »  SCANDAL

Dat afară din Liga 3, Tibor Selymeș și-a strigat supărarea: „Ești finul primarului, nu ai nicio treabă cu fotbalul!”

Tibor Selymeș / Foto: stiintamiroslava.ro
Tibor Selymeș / Foto: stiintamiroslava.ro

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 20:42 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 22:56

Tibor Selymeș (53 de ani) a fost demis din funcția de antrenor principal de la Știința Miroslava, grupare din Liga 3 pe care o pregătea de aproape 2 ani. Fundașul stânga al „Generației de Aur” a lansat un atac virulent la adresa lui Alexandru Vieru, președintele clubului.

Stiința Miroslava ocupă locul al 3-lea în play-off-ul primei serii din Liga 3, la două puncte de CSM Bacău, grupare aflată pe locul de baraj.

Dinamo a refuzat izbăvirea și norocul! De doi bani speranțe și retrogradarea ce stă după colț
DINAMO - VOLUNTARI 1-1
Dinamo a refuzat izbăvirea și norocul! De doi bani speranțe și retrogradarea ce stă după colț

Tibor Selymeș, atac la adresa lui Alexandru Vieru

Selymeș susține că Vieru, conducătorul echipei, „se chinuie” de la începutul returului să îl dea afară, lucru pe care l-a îndeplinit după ce în play-off Știința Miroslava a legat 4 remize consecutive. Fostul mare internațional român a subliniat că nu i se pot reproșa rezultatele, în contextul în care echipa se află în lupta pentru promovare.

„Președintele Alex Vieru, marele presidente, a decis să nu mai continuăm. El se tot chinuie săracul de la începutul returului să mă dea afară, dar nu a reușit până acum. Și acum a găsit că nu avem rezultate, deși echipa e în play-off, la două puncte de baraj.

Nu are cum să se lege de rezultate. Suntem la două puncte de al doilea obiectiv pe care el l-a creat. Cam asta s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, e un semn mare de întrebare de ce”, a declarat Tibor Selymeș, conform Liga2.ro.

Tibor Selymeș acuză nepotisme la Știința Miroslava

Ulterior, Tibor Selymeș l-a „desființat” pe Alexandru Vieru, despre care a spus că ocupă funcția de președinte al clubului doar pentru că este finul primarului, fără a avea o expertiză în fotbal.

„Din păcate, peste tot în sport, și în fotbalul românesc în mod special, sunt oameni ca dumnealui, care habar nu au ce decizii iau. Nu au nicio expertiză, fără o evaluare a muncii cuiva, și iei decizii, tu care nu te pricepi la fotbal. Singura ta expertiză e că ești finul primarului. În rest, nu ai nicio treabă cu fenomenul, cu sportul. Cu niciun sport!

Am simțit de ceva timp că vrea să scape de mine, știe toată lumea că el vrea să mă dea afară de mult. Pentru că eu nu accept așa ceva, ca unul care nu are habar de fotbal să-mi spună de trasee de joc.

El nu are nicio treabă cu fotbalul. Am spus, singura lui calitate e că este finul primarului. Și, din păcate, în fotbal sunt mulți ca el, sunt puși politic.

Eu nu permit la nimeni să se bage în treaba mea. Fiecare să-și vadă de treaba lui! Dacă îmi aduc bine aminte, când am venit aici Miroslava era la retrogradare. A terminat pe locul 8 din 10 și s-a bătut la retrogradare.

De când e domnul Vieru președinte, Miroslava e numai la retrogradare. Și acum se bate pentru baraj cu cel mai mic buget”, a continuat Tibor Selymeș.

VIDEO IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, concluzii dupa remiza obținută de FCSB în partida cu Sepsi: „E o relaxare firească, titlul este adjudecat, este o chestiune formală”

Citește și:

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează