FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20 - ANGLIA U20

Ce înseamnă victoria naționalei U20 cu Anglia » Pe cine am învins: iată unde joacă britanicii surclasați de „tricolori” la București

Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda +11   FOTO
Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 12 octombrie 2023 19:07 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 20:51

Naționala U20 a României, pregătită de Costin Curelea, a produs surpriza la cea de-a treia apariție din actuala ediție a Elite League: „tricolorii” au învins reprezentativa similară a Angliei, scor 2-0, într-o partidă disputată pe „Arcul de Triumf”. 

În primul rând, e un upgrade semnificativ pentru naționala U20, ținând cont că, în urmă cu doi ani, în aceeași competiție, naționala Albionului „spulbera” selecționata antrenată atunci de Bogdan Lobonț, scor 6-1.

Dar cât de mult ar trebui să ne „gâdile” în orgoliu o astfel de victorie, obținută împotriva unui nume mare din fotbalul european? Elite League e o întrecere care reunește opt selecționate U20 de pe continent, valoroasă mai degrabă pentru statistici.

1.50era cota englezilor la victorie, înaintea partidei. România U20 avea o cotă de 4.60 pentru un succes

Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda
Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda
Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda
Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda
Cele mai tari imagini din România U20 - Anglia U20 / FOTO: Cristi Preda
+7 FOTO

Pe cine am învins? Ligile inferioare din Anglia sau echipele de rezerve ale cluburilor din Premier League

Dintre fotbaliștii învinși la București, majoritatea lor evoluează în ligile inferioare din Anglia, unde sunt împrumutați de la diverse formații din Premier League. 

În primul „11” al „Albionului”, nu au existat jucători care să fi bifat minute în primul eșalon din Anglia în acest sezon. Doar doi titulari - Gore și Forson - vin de la Manchester United, însă de la echipa secundă a „diavolilor”. Primul a bifat o apariție pentru United în septembrie, însă în Cupa Ligii. 

Unde joacă titularii Angliei U20: Goodman (Colchester, liga a 4-a engleză) - Edwards (Watford, liga a 2-a), Katongo (Peterborough, liga a 3-a), Hall (Newcastle, o apariție în Premier League) - Andrews (Watford), Gore (Manchester United, echipa rezervelor), Gyabi (Leeds, Championship), Forson (Manchester United, echipa rezervelor) - Scarlett (Ipswich, Championship), Burstow (Sunderland, Championship), Devine (Port Vale, liga a 3-a). 

Cine e personajul misterios surprins pe banca naționalei U20, la meciul cu Anglia: acum doi ani, era cercetat!
ROMÂNIA U20 - ANGLIA U20
Cine e personajul misterios surprins pe banca naționalei U20, la meciul cu Anglia: acum doi ani, era cercetat!

Lotul României U20 pentru meciurile cu Anglia și Norvegia

  • Portari: Robert Popa (U Craiova 1948)Alexandru Borbei (US Lecce / Italia)David Dincă (CSM Slatina)
  • Fundași: Tony Strata (Ajaccio FC / Franța)Dan Sîrbu (Farul Constanța), Botond Gergely (AFK Csikszereda)Ștefan Duțu (CS Afumați)Sergiu Rimovecz (CSM Reșița)Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța)Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej)Tudor Oltean (Ceahlăul Piatra Neamț)
  • Mijlocași: Alexandru Musi (ACS Petrolul 52)Ștefan Bodișteanu (SC Oțelul Galați)Andrei Pandele (FCSB)Eduard Radaslavescu (FCSB)David Gabriel (FC Botoșani)Doru Andrei (FC Voluntari)Andres Sfaiț (US Salarenitana / Italia)Cristian Mihai (UTA Arad)Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria)Vlasti Martinovic (Gloria 2018 Bistrița-Năsăud)
  • Atacanți: Atanas Trică (Universitatea Craiova)Valentin Dumitrache (Gloria Buzău)

VIDEO Declarațiile selecționerului Costin Curelea după victoria de pe „Arc: „Este doar meritul băieților, au făcut un efort fantastic”

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Cine e personajul misterios surprins pe banca naționalei U20, la meciul cu Anglia: acum doi ani, era cercetat!

„Nu, nu ai nicio scuză!” » Răspuns din studio pentru Edi Iordănescu

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
mTn.
mTn.  •  12 Octombrie 2023, 20:50

Nu vad de ce le luati din merite, si la noi au jucat baieti din liga 2. Pai Championship e un campionat puternic, mult peste prima liga de la noi. Politic a venit de la Port Vale, unde e imprumutat Devine de Spurs si toti il lauda.

lulu
lulu  •  12 Octombrie 2023, 20:12

Surclasati de tricolori?!voi ce meci ati văzut,mă???!!!O victorie ultranorocoasa, fără importantă și iarăși facem nuntă?!

Aciduzzu
Aciduzzu  •  12 Octombrie 2023, 20:05

Englezii au venit cu echipa de volei pe plajă ... Liga 3 ,4 , rezervele rezervelor ... Oricum U20 e o făcătură să mai ia ceva bani niște nimeni gen Curelea . Că altfel trebuia să măture pe holurile FRF , ca să-i dea Burlă un salariu .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează