FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Cosmin Contra și-a ales succesorii pe banca „naționalei”: „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi da 4 nume”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 12:28

Cosmin Contra, 43 de ani, a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la echipa națională în cazul în care „tricolorii” nu se califică la EURO 2020.  

  • Feroe - România se joacă pe 12 octombrie, de la 19:00, iar România - Norvegia e pe 15, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Selecționerul, al cărui contract expiră la finalul anului, a lăsat de înțeles că nu va renunța la națională dacă nu se califică la turneul final.

„Președintele Federației și Mihai Stoichiță știu că sunt aici ca să fac treabă bună. Am încredere maximă în acești jucători. Văd că își doresc această calificare și n-am cum să nu cred în această calificare. Depindem doar de noi. Dacă totul decurge așa cum trebuie, 98% suntem calificați. 

Dacă nu ne calificăm la EURO, contractul meu se termină în decembrie. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare și ce decid cei din Federație. Poate stabilesc că e mai bine să vină altcineva și să încerce să califice naționala la EURO prin Liga Națiunilor”, a declarat Cosmin Contra la TV Pro X. 

Cosmin Contra: „Petrescu, Hagi și Olăroiu” 

Întrebat pe cine ar vedea drept succesor, Cosmin Contra a numit trei antrenori care-i pot lua locul și consideră că Mirel Rădoi, selecționerul României U21, poate fi o variantă pe viitor. 

„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi da patru nume. Imediat după mine pot veni Dan Petrescu, Gică Hagi sau Cosmin Olăroiu. Pe viitor, 100% ar trebui să fie Mirel Rădoi. Și Adi Mutu poate fi o variantă. Vorbesc des cu el și îl văd foarte preocupat”, a adăugat „Guriță”. 

Citește și:

Cosmin Contra, întrebat în direct despre cazul Mitriță și „obsesia” Grozav: „De ce să nu insist cu el?”

70.000 de oameni au votat pe GSP: Marius Șumudică ar trebui să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la „națională” + Reacția antrenorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (16)
1398483176954444
Nicu Mirza  •  04 Octombrie 2019, 16:35

Cu nominalizarea lui MUTU "ti-ai dat cu stangu in dreptu " ! Maine-poimane poate il propune si pe Tamas !

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Octombrie 2019, 12:25
Postat de steaua.libera pe 02 Octombrie 2019, 13:10

Declarația anului: “Dacă totul decurge așa cum trebuie, 98% suntem calificați.” Deci nici măcar dacă totul decurge cum vrem nu avem șanse 100%

genial! :D

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Octombrie 2019, 12:19

hahaha, mutu la nationala :))) asta ne-ar mai lipsi! l-a adaugat la final pentru ca-s prieteni. oamenii astia cred ca noi suntem cazuti din copac ieri. bah baieti va citim ca niste carti deschise. atentie!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează