FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

VIDEO „Anghel is my father” » Gafa ofițerului de presă și replica lui Edi Iordănescu desprinsă din „Războiul Stelelor”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 09:10 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 13:09

Ofițerul de presă al FRF, Cătălin Popescu, a scos o „perlă”, la conferința de presă susținută de selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani), la finalul meciului din Elveția, scor 2-2, din preliminariile Campionatului European din Germania, din 2024.

Cătălin Popescu i-a invitat pe jurnaliștii elvețieni să-i adreseze întrebări lui Edi Iordănescu, moment în care l-a introdus pe selecționer drept Anghel Iordănescu (73 de ani), fostul mare selecționer al primei reprezentative. 

Nu suntem la prima „ispravă” » Două meciuri recente în care naționala a fost „sac de box”, dar a scăpat miraculos de la eșec + o coincidență izbitoare
ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2
Nu suntem la prima „ispravă” » Două meciuri recente în care naționala a fost „sac de box”, dar a scăpat miraculos de la eșec + o coincidență izbitoare

VIDEO Edi Iordănescu, replică desprinsă din „Războiul Stelelor”: „Anghel is my father” 

 „Mai întâi, presa elvețiană va adresa întrebări și, după aceea, rugăm și insituțiile de presă din România să îi pună întrebări selecționerului. Așa că, rog instituțiile media din țara gazdă să-i adreseze întrebări domnului Anghel Iordănescu”, a spus în limba engleză oficialul FRF. 

În acel moment, Edi Iordănescu a intervenit și l-a corectat pe ofițerul de presă. Selecționerul a replicat, pe un ton amuzat, în limba engleză: „Anghel is my father” (n.r. - „Anghel este tatăl meu”).

După aceea, Cătălin Popescu și-a reparat greșeala: „For Edi Iordănescu” (n.r. - lui Edi Iordănescu). Actualul selecționer al naționalei României a salvat momentul, spunând că vrea să egaleze perfomanțele făcute de Anghel Iordănescu la prima reprezentativă: „Sper că voi reuși aceeași performanță pe care a făcut-o el, într-adevăr”. 

Edi Iordănescu, notat cu 7 de GSP după meciul din Elveția 

Selecționerul Edi Iordănescu a primit nota 7 din partea GSP după partida de la Lucerna. Valentin Mihăilă, autorul unei „duble” în finalul meciulul cu elvețienii a primit nota 10, cea mai mare dintre toți jucătorii prezenți pe teren. 

Toate notele date de GSP la meciul de luni seară: 

„Anghel is my father” » Gafa ofițerului de presă și replica lui Edi Iordănescu desprinsă din „Războiul Stelelor”

Citește și: 

Marius Șumudică, schimbare dramatică de discurs la adresa lui Edi Iordănescu

Popescu a „explodat” în direct, după ce l-a ascultat pe Edi: „Băi băiatule, nu vii la echipa națională cu lucruri din astea! Habar nu ai!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
steaua1990
steaua1990  •  20 Iunie 2023, 13:59

Eu cred ca are suficiente calitati sa-l depaseasca pe tatal sau. Mult succes Edi! Lasa frustrarea (ca te cred ca e frustrant sa fii criticat cand ti-a iesit mai bine decat ar fi fost socoteala pe hartie) si mergi inainte! Mult succes in a inchega o echipa periculoasa pana la euro!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează