FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA 1-1

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA „O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu

Florinel Coman la declarații după Slovacia - România 1-1 +37   FOTO
Florinel Coman la declarații după Slovacia - România 1-1

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2024 10:38 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 10:38

România a reuşit o performanţă istorică la Campionatul European din Germania și a reușit calificarea în optimile de finală ale competiţiei. După 1-1 cu Slovacia, echipa națională a câștigat grupa și va juca împotriva Olandei în optimi.

La finalul meciului care ne plasează în cele mai bune 16 echipe din Europa, Florinel Coman a făcut un scurt al confruntării de la Frankfurt, unde golul României a fost marcat de Răzvan Marin de la 11 metri.

+33 FOTO

Florinel Coman, după Slovacia - România 1-1: „Nu am fost doar noi pe teren, ci în inimile noastre au fost milioane de oameni”

„Un meci greu ca toate, dar important a fost că am avut acești suporteri în spate care ne-au împins și ne-au arătat calea spre victorie. Pentru asta am jucat la acest European și în calificări. Ne gândeam la așa ceva și asta am vrut, să facem o Românie mai bucuroasă, o Românie fericită”, a fost primul mesaj al lui Florinel.

El a văzut în zona mixtă a stadionului cum zece mii de români blocaseră Piața Universității din București, iar alte mii de suporteri ieșiseră pe străzile în marile orașe ale țării.

„Oamenii merită acest lucru! Nu am fost doar noi pe teren, ci în inimile noastre au fost milioane de oameni care era clar că ne vor ajuta. Fără ei nu cred că puteam să ajungem unde am ajuns. Au fost incredibili!”, a spus Coman

Se poate spune că acesta a fost cel mai greu meci pentru că nu vor fi spații, se va juca un fotbal pe care noi nu-l suportăm. Important că oamenii se bucură și asta este și bucuria noastră

Florinel Coman, mijlocaș România

Florinel Coman: „Nu știu unde ne oprim, dar nu cred că ne vom opri acum!”

Întrebat de posibilul blat pentru un egal în urma căruia ambele echipe să se califice, Florinel a spus scurt: „O dăm la pace?! Nu vreau să răspund. O dăm la pace, unde suntem aici?! Nici nu la barbut nu se face așa”.

Iar referitor la schimbarea sa din minutul 58 jucătorul celor de la FCSB a replicat: „Nu era supărat la schimbare, doar mă gândeam că am dat totul și asta a fost conjunctură”.

Despre ce urmează pentru echipa națională, un meci de foc cu Olanda la München, fotbalistul de 26 de ani a declarat:

„Noi n-avem vrut respect și nu cerem nimic. Se vorbește frumos de România nu de anumiți jucători. Asta am vrut ca România să scoată capul! În momentele acestea am văzut ce înseamnă România și ce înseamnă să fii român. Nu știu unde ne oprim, dar nu cred că ne vom opri acum! Nu ne gândim la adversar, nu contează. Cu oricine joci este altceva. Nu există favorite”.

Momente colosale la sosirea echipei naționale la hotelul din Wurzburg, după calificarea în optimile Euro 2024

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
razesul
razesul  •  27 Iunie 2024, 14:55
Postat de elgabri pe 27 Iunie 2024, 10:22

Florinel nu e specialist in blaturi el e specialist in Permise de conducere ukrainiene ;))

la omenii sigur este

observator_federal
observator_federal  •  27 Iunie 2024, 12:14

Pe bune, Florinel Coman a devenit unul dintre cele mai mediatizate personaje de fotbal de la noi (este solicitat să-si dea cu părerea cu orice prilej și se tot așteaptă ca el să marcheze gol la Natională, să demonstreze cum este de fapt "adevăratul Coman"... ). Este interesant cum unii își măresc cota de popularitate, numărul minutelor jucate și valoarea transfermarkt, DIN VORBE: Ianis, Florinel, Nicușor, Edward. Băbăeți, prea multe vorbe și cam puțin fotbal - nu vi se pare?

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  27 Iunie 2024, 10:32

De unde stie el cum e la barbut? Joaca?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează