FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii

Federația Română de Fotbal a făcut o serie de precizări cu privire la meciul cu Olanda, care se va disputa marți, 2 iulie, de la 19:00, în optimile Campionatului European din Germania. +19   FOTO
Federația Română de Fotbal a făcut o serie de precizări cu privire la meciul cu Olanda, care se va disputa marți, 2 iulie, de la 19:00, în optimile Campionatului European din Germania.

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2024 19:47 / Actualizat vineri, 28 iunie 2024 20:41

Federația Română de Fotbal a făcut o serie de precizări cu privire la biletele pentru meciul cu Olanda, care se va disputa marți, 2 iulie, de la 19:00, în „optimile” Campionatului European din Germania.

Meciul va avea loc pe Allianz Arena, stadion cu o capacitate de 64.000 de spectatori. Fanii celor două combatante au primit câte 7.000 de tichete, care s-au dat în timp record. De la punerea lor în vânzare, acestea au epuizate în doar 3 minute.

FRF a cerut creșterea numărului de bilete, UEFA a respins

În condițiile în care cererea este una imensă, FRF le-a cerut celor de la UEFA să ofere un număr suplimentar de bilete pentru fanii români. Forul european a transmis că acest lucru nu este posibil, din moment ce biletele pentru această partidă au fost puse în vânzare în decembrie și au fost epuizate înainte de a se cunoaște echipele care vor juca în acest meci.

Totuși, există un număr de bilete care vor fi puse în vânzare cu două zile înainte de meci. Este vorba de tichetele care au fost rezervate, dar nu au mai fost revendicate.

Comunicatul Federației Române de Fotbal:

„Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare al acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor.

FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor”, scrie în comunicatul apărut pe frf.ro.

GALERIE FOTO. România inventivă » Cele mai extravagante apariții din tribune: tricouri cu Petre Țuțea, pene în cap și exces de vopsea. 20 de fotografii pe care nu le-ai văzut

Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Facebook
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
+15 FOTO

VIDEO. Tabloul lui Raul Rusescu la Euro 2024: „România ajunge până în semifinale. Portugalia va câștiga turneul” SAVE ARTICLE PREVIEW

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (5)
Elis200
Elis200  •  29 Iunie 2024, 00:17

Parca și vad jumătate de stadion in portocaliu , cum ar explica UEFA așa situație ?

Hagicianul
Hagicianul  •  28 Iunie 2024, 23:53
Postat de paiazze pe 28 Iunie 2024, 20:30

Adica exceptand 14 000 de bilete, restul au fost cumparate de oameni care nu stiau la ce meci se vor duce?

Da, așa ieși cel mai ieftin, în timp ce UEFA preferă să vândă așa pentru a obține din timp bani pe care să îi folosească la organizare. Am fost la două finale de Europa League și la trei meciuri de Euro în afara țării fără să știu cine va juca, singura modalitate de a ieși decent ca bani e să cumperi bilete în prima tranșă de vânzare, când nici măcar nu se ajunge în sferturi în cupele europene/nu se știu participantele la Euro, iar atunci încă găsești zboruri și cazări la prețuri decente, deja când s-a trecut de fazele superioare și urmează vânzările pentru fani prețurile sunt prohibitive.

sebysb
sebysb  •  28 Iunie 2024, 22:36

Normal. Asa se procedeaza...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează