FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO În Ajunul Anului Nou, Răzvan Burleanu anunță obiectivul la EURO și se aplaudă pentru calificare: „Consecința strategiei bine conturate”

Răzvan Burleanu, președintele FRF
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 14:49 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 18:53

Federația Română de Fotbal a publicat, duminică, un „mesaj de final de an” al președintelui forului, Răzvan Burleanu (39 de ani).

2023 a fost un an reușit pentru FRF, având în vedere că echipa națională de seniori a României a obținut calificarea la Campionatul European din Germania, din vara anului viitor.

Fiasco la CFR Cluj » Scandaluri în echipă, decizii falimentare și recorduri negative
CFR CLUJ
Fiasco la CFR Cluj » Scandaluri în echipă, decizii falimentare și recorduri negative

Acest an a fost deosebit și pentru Răzvan Burleanu, omul din fruntea FRF, a cărui notorietate a crescut puternic la nivel internațional, de curând vehiculându-se că acesta ar putea să-i fie oponent lui Aleksander Ceferin la viitoarele alegeri pentru șefia UEFA.

În ultima zi din 2023, FRF a publicat un „mesaj de final de an” al lui Răzvan Burleanu.

VIDEO. Răzvan Burleanu, la final de 2023: „Calificarea la EURO, consecința unei strategii bine conturate”

„În acest moment doresc să împărtăşesc cu suporterii români bucuria de a reveni la un turneu final. Calificarea naţionalei de seniori la EURO 2024 reprezintă o performanţă dorită de toţi.

A fost o călătorie presărată cu provocări şi eforturi susţinute, iar rezultatul nu doar confirmă, ci şi marchează viziunea FRF. Această performanţă nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată selecţionerului Edi Iordănescu şi fără eforturile colective ale echipei sale.

Această calificare este o consecinţă a unei strategii bine conturate la nivelul fotbalului românesc şi a unei foarte bune implementări a acesteia”, a spus Burleanu inițial.

Mesajul presedintelui Razvan Burleanu la finalul anului 2023

Mesajul de final de an al președintelui Răzvan Burleanu

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Marţi, 19 decembrie 2023

Răzvan Burleanu: „Obiectivul la EURO, ieșirea din grupe”

„Dintre cei 43 de tricolori, eroi nu doar pentru mine, 29 au fost prezenţi la ultimele trei turnee finale de Under 21, iar alături de jucători mai experimenţaţi precum Stanciu, Burcă, Alibec sau Bancu au configurat o echipă unde coeziunea a fost elementul esențial

Această echipă ne dă speranța unui potențial de creștere sub îndrumarea lui Edi Iordănescu, care a jucat un rol decisiv în a crea o cultură a performanţei în jurul echipei naționale. 

Asta ne inspiră pentru a continua, iar EURO 2024 ne dorim să marcheze o etapă nouă în construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani.

Obiectivul intermediar este ieşirea din grupe și staff-ul tehnic este în plin proces de analiză a adversarilor cunoscuți, Belgia și Slovacia. Ne pregătim intens pentru a face din acest vis un realitate și suntem hotărâți să ne autodepășim. Sunt foarte încrezător în potențialul echipei noastre. 

Chiar dacă nu suntem favoriți, ne propunem să fim echipa care va înregistra o creștere exponențială în vara anului 2024. Va fi o luptă constantă cu noi înşine de a ne autodepăşi şi pentru a creşte dincolo de limitele noastre anterioare. (...)

Sărbătoriţi cu bucurie şi încredere în viitorul nostru comun în 2024. Vom munci ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii şi împliniri, atât pe terenul de fotbal, cât şi în viaţa fiecăruia dintre noi”, a completat președintele FRF.

Trebuie să evidențiem și performanțele remarcabile ale naționalelor U19 și U17, care s-au calificat la Tururile de Elită, ultimul pas înainte de Campionatul European.

În plus, echipa națională U21 a avut evoluții remarcabile în preliminariile pentru EURO 2025, sporindu-ne speranțele că vom participa pentru a patra oară consecutiv la un turneu final la această categorie de vârstă. 

- Răzvan Burleanu, președintele FRF

Citește și:

Calificarea la EURO l-a ambiționat pe mijlocașul român: „Vreau să am cifre foarte bune și să ajung acolo!”
ECHIPA NAȚIONALĂ
Calificarea la EURO l-a ambiționat pe mijlocașul român: „Vreau să am cifre foarte bune și să ajung acolo!”
Și-a dat demisia înainte de calificare » Dezvăluire surprinzătoare din interiorul FRF: „Eu răspund!”
FRF
Și-a dat demisia înainte de calificare » Dezvăluire surprinzătoare din interiorul FRF: „Eu răspund!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  01 Ianuarie 2024, 00:15

Cu toata sinceritatea declar ca ..... ,,burleanu este un *** zambarici habarnist,, ...... un MARE MINCINOS ... pentru faptul ca vrea sa fie reales la al N-lea congres. Oare scaunul de presedinte al unei federatii sportive este o alegere pe viata ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  31 Decembrie 2023, 21:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  31 Decembrie 2023, 19:21

„În acest moment doresc să împărtăşesc...” N-ai cum sa te împărtăşeti daca nu te-ai spovedit mai intai :))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează