FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

Gică Hagi pune în gardă naționalele de la EURO și s-a pronunțat în privința lui Ianis: „Un singur lucru ne mai trebuie”

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 20:34 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 21:56

Gică Hagi (58 de ani), fostul lider al echipei naționale, a comentat pe larg calificarea României la EURO 2024.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minim o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Managerul tehnic al Farului crede că grupul creat de Edi Iordănescu are mare potențial de creștere și va face rezultate bune în viitor, după ce jucătorii vor mai acumula experiență și la echipele de club. 

Hagi va merge la meciul cu Elveția (marți, ora 21:45), care va fi decisiv pentru câștigarea grupei. „Tricolorii” au și varianta egalului.

„Diamantul” fotbalului românesc face declarația momentului despre Ianis Hagi: „Cel mai complex jucător pe care l-am văzut!”
ROMÂNIA - ELVEȚIA
„Diamantul” fotbalului românesc face declarația momentului despre Ianis Hagi: „Cel mai complex jucător pe care l-am văzut!”

Gică Hagi: „Băieții au mult talent, mai au multe de arătat. Ne mai trebuie niște experiență”

„Iubesc echipa națională. Noi, cei din afară, trebuie să vorbim foarte puțin. Ne-au făcut fericiți jucătorii, staff-ul, aveam nevoie de calificare. Se va crea un entuziasm și o emulație mare. Foarte bine că venit această calificare, care arată că România are mult talent. Ne mai trebuie niște experiență, asta văd eu, echipa are mare potențial. 

Trebuie să ne gândim la ce s-a întâmplat acum 4 ani, cu acea națională tânără, care a ajuns în semifinale la EURO (n.r. - la Campionatul Europen de tineret din 2019). Ei cresc și au arătat de atunci că au un talent mare, sper să mizăm pe talentul și experiența pe care o să o capete în fiecare zi. 

Sunt mândru de ei, ne scot în lume, mergem în Germania, sunt fericit. O să fie foarte frumos pentru mine, le mulțumim pe calea aceasta că ne-au scos în lumea bună. Staff-ul a făcut un grup bun, a făcut ce trebuia, i-a făcut să scoată maxim de la fiecare meci. S-a format un grup care încă nu e la potențialul maxim.

Cu siguranță că această calificare le-a adus o încredere mare în ei înșiși, vor face un meci foarte bun cu Elveția. Vedeți bucuria de la goluri, succesul crează un grup. Toți muncesc ca să câștige. Când ai rezultate, cum au avut în această campanie, devii mai puternic, mai fericit. 

Așa se creează un grup în fotbal, trebuie să ai succes. Ei nu sunt la potențial maxim. Mai au multe de arătat. E o medie de 24-25 de ani a echipei, care mai are de arătat 6-7 ani lucuri bune”, a declarat Gică Hagi, la emisiunea Digi Sport Special.

Gică Hagi: „Ianis a contribuit cât a putut”

„Pentru Ianis sunt fericit că e pe teren, a trecut printr-o perioadă grea. Ajunge unde era înainte de accidentare, într-o formă bună. A contribuit cât a putut pentru această calificare.

O să merg la meciul cu Elveția. Pentru Ianis va fi o motivație în plus. El reacționează foarte bine la acest tip de presiune, îi place să câștige, absoarbe presiunea foarte bine. Îi plac meciurile grele”, a mai declarat Gică Hagi.

VDEO. Fiesta în vestiar! Imagini deosebite cu bucuria „tricolorilor”. Edward Iordănescu: „E o mândrie să vă antrenez”

Citește și:

„Tata Puiu” îl trimite pe Edi în misiune: „O să intru în conflict cu el, dar o spun. Are 7 luni la dispoziție să găsească 6 jucători”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
„Tata Puiu” îl trimite pe Edi în misiune: „O să intru în conflict cu el, dar o spun. Are 7 luni la dispoziție să găsească 6 jucători”
Ce schimbări pregătește Iordănescu pentru meciul cu Elveția » Cum arată echipa probabilă
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Ce schimbări pregătește Iordănescu pentru meciul cu Elveția » Cum arată echipa probabilă

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
skatyul
skatyul  •  20 Noiembrie 2023, 09:40

Are dreptate Regele fara tron,un lucru trebuie schimbat dorinta lui.nr.10 sa- l aiba PRINTUL de catifea

parachioara5
parachioara5  •  20 Noiembrie 2023, 09:18

...un singur lucru iti mai trebuie ...sa inveti sa te exprimi corect in limba romana...ca antrenor esti nul ...

parachioara5
parachioara5  •  20 Noiembrie 2023, 01:16

..da...da...seriffii din Tiraspol te au scos in lume...Yannis este specialist in goluri inutile ...sa vedem cate goluri da cu Elvetia...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează