FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Dezamăgit crunt de jucătorul de bandă al României: „Măcar Coman a avut adversari de la Torino și Napoli”

Dennis Man, în duel cu Leart Paqarada // foto: GSP +35   FOTO
Dennis Man, în duel cu Leart Paqarada // foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 10:46 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 11:07

Fostul internațional Basarab Panduru (52 de ani) a fost dezamăgit de prestația lui Dennis Man (24) din Kosovo - România 0-0.

Titular în banda dreaptă a atacului, fotbalistul de la Parma l-a avut adversar direct pe Leart Paqarada, fundaș stânga care evoluează la St. Pauli, în a doua ligă din Germania. Acesta a fost adesea sprijinit de fundașul central stânga, Fidan Aliti, de la Zurich.

Deși a avut în față adversari modești, Man nu a reușit să iasă în evidență. A fost schimbat după 60 de minute în care a reușit un singur dribling din 6 încercate, 14 pase din 19 încercate și a șutat de două ori, o dată pe lângă poartă, o dată în blocaj.

Ca atare, Basarab Panduru s-a declarat dezamăgit de randamentul lui Man.

A izbucnit la TV după ce a văzut ce au făcut Burcă, Mihăilă și Marin: „Lipsă de educație! Bate «momentul Lovin»”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
A izbucnit la TV după ce a văzut ce au făcut Burcă, Mihăilă și Marin: „Lipsă de educație! Bate «momentul Lovin»”

Basarab Panduru, dezamăgit de prestația lui Dennis Man din Kosovo - România

„La Coman ai fi zis că e mai greu, avea adversar direct de la Torino, fundaș central de la Napoli care vine imediat și face dublaj, dar în partea dreaptă nu aveai.

Acolo erau un fundaș de la Paderborn (n.r. - St. Pauli), numărul 23, cel mai slab jucător de pe teren, și celălalt fundaș central. De la Man mă așteptam la mult mai mult în meciul ăsta. Nu de la Coman, pentru că era greu pe partea lui.

Jucătorii nu erau de mare valoare acolo, puteai jongla. În partea cealaltă, cu adversari de la Torino și Napoli, nu știu dacă ar fi fost ușor pentru cineva”, a opinat Panduru la Orange Sport.

Colegul de platou Mihai Stoica s-a pronunțat și el pe subiect:

„Mi s-a părut că era foarte multă apă pe partea lui Man în prima repriză. Părea că mingea se oprește acolo.

Coman a jucat foarte jos. E adevărat, scopul scuză mijloacele, dar dacă vrei mai mult de la meci trebuie să îți asumi riscuri, să joci cu atacanții laterali mai departe de poartă. E adevărat, Coman a avut un adversar care putea să ne pună mari probleme. Și ne-a pus”.

Mai multe știri despre Kosovo - România:

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”

Porți închise cu Israel?! Ultrașii din Uniți sub Tricolor, EVACUAȚI din cauza unei scandări interzise în Kosovo + torțe aruncate pe teren

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
Rapid1923
Rapid1923  •  17 Iunie 2023, 17:54

COMAN SI MAN au ajuns la apogeu.Nu pot sa mai progreseze nici 1%. Vanatul asta tot timpul comenteaza vorbeste numai prostii. S- A ajuns are Germania la picioare

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Iunie 2023, 17:06

Man, care joacă în Serie B, a avut adversari mai slabi ca el, care joacă în 2.Bundesliga? De când e camoionatul german sub cel italian? Panduru vorbește de 2.Bundesliga de parcă ar fi liga a 2-a bulgară sau maghiară.

rumunek
rumunek  •  17 Iunie 2023, 15:09

Pandi, Man a jucat prima repriză în zona unde mustea de apă, se alerga greu, nu prea mergeau pasele. S-a jucat mult în stânga, unde cumva terenul era mai uscat, chiar dacă avea aspect de arătură. A reușit totuși să vină des în apărare, vezi situația când a scos din careu o minge periculoasă din fața unui kosovar. A avut singurul șut periculos din prima repriză, șut din prima fără preluare, aproape de bară. Ocazia lui Pușcaș, pleacă de la pasa lui foarte bună pentru învăluirea lui Manea. A mai avut o încercare și în a doua repriză, dar a fost blocat pe 16 metri și a ieșit de un corner. Care jucător a mai avut atâtea, în afară de Băluță și suturile sale telefonatele de la 25 de metri? Eu sper că nu ai început și tu să-i faci loc lui Ianis în echipă? Am mai văzut o opinie într-un articol, că după intrarea lui Ianis și a lui Alibec, adică vreo 7-8 minute, părea că putem marca la fiecare fază. Mie mi s-a părut că puteam lua gol la fiecare, aveam vreo 4 în teren care nu se apărau nici măcar cu prezența.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close