FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Liderul olandezilor i-a pus la punct pe contestatari: „Cam deplasat! Ne pregătim bine pentru România”

Nathan Ake, în stânga // foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Nathan Ake, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2024 17:16 / Actualizat vineri, 28 iunie 2024 19:34

Nathan Ake (29 de ani), vicecăpitanul naționalei Olandei, a fost prezent la conferința de presă de astăzi a batavilor, alături de principalul lider al echipei, stoperul Virgil van Dijk.

Fundașul lui Manchester City a oferit detalii despre atmosfera din cadrul lotului și s-a arătat încrezător că el și colegii vor pregăti cum trebuie meciul cu România, programat pe 2 iulie, ora 19:00, la Munchen.

Nathan Ake, despre înfrângerea care i-a deraiat pe olandezi

Referitor la cea mai recentă partidă a batavilor, 2-3 cu Austria, înfrângere care i-a trimis pe locul 3 în grupă, Ake a admis că „n-am început bine partida”.

„Nu cred că am câștigat vreun duel în primele minute, am ajuns mereu târziu la minge și când aveam mingea o pierdeam imediat. Trebuia să fim mult mai buni în ultimul meci, dar așa cum a spus și Virgil (n.r. - Van Dijk), am analizat situația, nu doar din perspectiva duelurilor, ci întregul meci din punct de vedere tactic.

N-am avut intensitate, poate de asta ajungeam târziu la balon și pierdeam duelurile. Poate fi un motiv, dar am discutat despre asta. Dacă ceva nu merge, trebuie să rezolvăm noi înșine”, a elaborat el.

Nathan Ake, cu 4 zile înainte de România - Olanda: „Ne-am recuperat bine, ne pregătim pentru meci”

Apărătorul stânga din selecționata olandeză a continuat:

Cred că a fost bine că ne-am spus lucrurile în față. Ne-am recuperat și acum ne pregătim pentru meciul cu România. Cred că e bine că ultimul meci a decurs așa, ca să ne putem spune adevărul în față, să fim sinceri unii cu ceilalți”.

Nathan Ake: „Cam deplasate unele comentarii!”

În cadrul dialogului cu reporterii, el a fost chestionat și pe seama episodului care l-a avut în prim-plan pe mijlocașul Joey Veerman. Înlocuit în minutul 35 al meciului dintre Olanda și Austria, fotbalistul lui PSV a început să plângă.

„Uitați ce e, toată lumea știe că astfel de episoade, astfel de meciuri fac parte din fotbal. Toată lumea a avut la un moment dat astfel de prestații. Dar grupul este alături de el, toți de aici știu ce calități au și la ce sunt buni.

Cred că ne-a ajutat că ieri am fost alături de familii și că am putut lua o pauză de la fotbal. Dar trebuie să spun că am fost dezamăgit de unele comentarii făcute de cei din presă, au fost cam deplasate! În special cele la adresa lui Joey, da” a fost răspunsul lui Ake pentru cei care au comentat acid pe marginea imaginilor cu Veerman.

VIDEO. Bogdan Racovițan a prefațat duelul dintre România și Olanda

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează