FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

Pițurcă îl trimite pe Șumudică la FCSB: "Ar fi fantastic!" » În ce condiții s-ar mai întoarce la "națională"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 20:41

Victor Pițurcă e convins că Marius Șumudică și-ar dori să antreneze FCSB. Fostul selecționer dezvăluie însă că el ar refuza o ofertă a lui Gigi Becali, dar că n-ar spune "nu" naționalei sau celor de la CS U Craiova.

În tot discursul din această seară, Piți a evitat să-i pronunțe numele lui Reghecampf, folosind sintagma "actualul antrenor al FCSB". Cei doi sunt certați de pe vremea când Pițurcă era selecționer. 

"FCSB e cea mai bună trambulină. Nu doar pentru jucători, dar și pentru antrenori. Mai ales pentru antrenori de fapt. De asta a tras și actualul antrenor să se întoarcă. Pentru Șumudică ar fi fantastic să semneze cu echipa lui Gigi!

La mine nu se pune problema să trec pe la FCSB. Nu mă interesează. FCSB are președinte-antrenor. Manager e tot patronul, el ia și jucătorii. Recunoaște la televizor toate aceste lucruri.

Deci unul ca mine nu e potrivit. Eu când am revenit la Steaua de ce am stat 3 etape? Craiova mă tentează și echipa națională, dacă se schimbă Federația. Dar acum vreau să antrenez în Golf", a zis Pițurcă la TV Digi Sport. 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  03 Mai 2017, 08:45

Piti de ce urasti plaiurile doljene? Chiar vrei sa mai nenorocesti o echipa 'made in Craiova'?

catalynn
catalynn  •  03 Mai 2017, 00:19
Postat de jalabert pe 02 Mai 2017, 22:25

la valoarea lui daca da o spaga poate ajunge antrenor la o echipa de copii cu dizabilitati in golf..ul aden mai precis in somalia.

Hai buna dimineata! :-))))) Sau e buna ziua? Noapte buna nu poate fi, e prea devreme :-))))) Insa tu tot confuz ai ramas!

6.6.6
6.6.6  •  02 Mai 2017, 23:35

asta cica antreneaza....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează