FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

„BANG, direct!”. Episodul incredibil în care Ionel Ganea l-a făcut KO pe Stelea: „Boloni întreba care a dat mai tare”

Ionel Ganea și Bogdan Stelea
Ionel Ganea și Bogdan Stelea

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 16:09 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 16:34

Florin Prunea (53 de ani) a povestit cum Ionel Ganea (48) l-a lovit pe Bogdan Stelea (54) în cantonamentul echipei naționale. „Și-a revenit după două minute, dădeau cu apă pe el”, a relatat fostul portar.

Ionel Ganea și Bogdan Stelea s-au intersectat la echipa națională între 1999 și 2005. În mandatul de selecționer al lui Ladislau Boloni, 2000-2001, între cei doi fotbaliști a avut loc un moment violent.

Florin Prunea a relatat cum fostul atacant l-a lovit pe Stelea în timpul unui antrenament. De frică, Ganea ar fi fugit direct în cameră imediat după.

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!
ROMÂNIA - MUNTENEGRU
Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Florin Prunea povestește cum Ionel Ganea l-a lovit pe Bogdan Stelea

„Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!»

«Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?»

«Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». 

Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a rememorat Prunea la Pro Arena

Ionel Ganea a debutat în prima reprezentativă a României în martie 1999 și a jucat ultimul meci în tricolor în 2006. A înscris 19 goluri în 45 de meciuri pentru România.

Ionel Ganea, listă lungă de episoade de violență

Ionel Ganea este protagonistul mai multor episoade violente. 

În decembrie 2021, fostul antrenor Gabriel Stan a povestit la GSP Live cum Ganea, pe care l-a pregătit la FC Brașov, și-a bătut un coechipier în vestiar. 

Poate cel mai celebru episod „negru” s-a petrecut în 2007, la un meci între Poli Timișoara și Rapid, când Ganea l-a strâns de față și l-a lovit cu pumnul în coaste pe arbitrul asistent Dorin Mudura. 

În 2020, Ioana, fiica lui Ionel Ganea, i-a reproșat acestuia modul în care și-a tratat fosta soție, pe Dana Iaru: „Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe”.

Citește și: 

L-a lăsat lat! Fostul adversar al lui Tyson e investigat de poliție, după ce a făcut KO un scandalagiu pe străzile din Londra. Atenție, imagini dure!

Sud-africanul venit să fie campion în România: „Femeile voastre au talent. Îmi place că aici nu mă uit cu teamă în spate”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
gigelos
gigelos  •  14 Iunie 2022, 18:00

*** . Vad ca nici cu baiatul lui nu se intelege .Mi-e mila de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Iunie 2022, 17:39

Bara de pe Cluj arena și acum se zgâlțâie după dreptul epic, că-i la modă, a ganezului. Formidabil !

dobrin
dobrin  •  14 Iunie 2022, 17:32

Ganea si cu Contra... cu ei in echipa macar nu eram batuti de la vestiar ca acum :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează