GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GERMANIA

Nagelsmann, oficial la Bayern! A devenit cel mai scump antrenor din lume

Julian Nagelsmann, noul antrenor de la Bayern Munchen
Julian Nagelsmann, noul antrenor de la Bayern Munchen

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 12:42 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 13:45

Julian Nagelsmann (33 de ani) de ani a semnat cu Bayern Munchen până în 2026. RB Leipzig va primi 25 de milioane de euro, bavarezii vor recupera „paguba” din clauza lui Hansi Flick, ce pleacă la națională după Euro.

În două săptămâni a trecut de la "nu-i nimic de discutat, am contract cu Leipzig până în 2023" la mutarea carierei. Bayern a oficializat angajarea lui Julian Nagelsmann ca succesor al lui Hansi Flick.

Julian Nagelsmann, la Bayern! Este cel mai scump antrenor din istorie

Antrenorul de 33 de ani, născut în Bavaria, a semnat pe 5 sezoane și campioana Germaniei va achita 25 de milioane de euro, clauza de reziliere. De cinci ori mai mult decât suma plătită de RasenBallsport lui Hoffenheim în 2019. Deși are doar o semifinală de Ligă, devine cel mai scump antrenor din istoria Bundesligii și a fotbalului mondial!

Nagelsmann, 30 de milioane clauze în total!

Dorit anterior de Real și Tottenham, Nagelsmann e al patrulea tehnician ce decide să schimbe clubul în acest campionat. Marco Rose a fost primul. A acceptat oferta lui Dortmund, despărțirea de cealaltă Borussie costând 5 milioane de euro, iar Mönchengladbach a resimțit atunci șocul cu șapte eșecuri la rând

În locul său, va veni din vară Adi Hütter, acontat de la Frankfurt pentru 7,5 milioane, care se adaugă altor 2,5 milioane în schimbul directorului sportiv Fredi Bobici, înțeles cu Hertha.

Flick va închide lista, cu transferul anunțat la echipa națională pe postul lui Joachim Löw și o despărțire deloc amiabilă de 15 milioane de euro, cât ar trebui să suporte federația germană.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Super Liga Europei = EXCLUDEREA din campionat! E oficial: „Vor fi dezafiliaţi”

Radu Drăgușin ar putea schimba echipa » „Juventus este gata să îl ofere la schimb cu argentinianul”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  27 Aprilie 2021, 13:19

Succes copile! Ma adresez astfel lui deoarece este ca varsta mai mic decat copiii mei. Iar eu sunt mare fan Bayern Munchen.

polistul68
polistul68  •  27 Aprilie 2021, 22:50
Postat de ripensistu pe 27 Aprilie 2021, 18:05

Iti dai seama cat de frumoasa si competitiva ar fi Bundesliga fara Buyern? Nu ar mai lua nimeni toti jucatorii buni de la celelalte echipe ca sa le slabeasca, nu ar mai lua nimeni 10 titluri la rand, etc.

Ok..ce i impiedica pe ceilalti, sa faca ce fac ei ? Dortumnd tot vand la jucatori..acuma aiu o caruta de bani pe Halaand...sa vedem ce fac cu ei...si barca a dominat Spania cativa ani buni..dar ceilalti nu s-au oprit, au luptat si ei...si tine cont, Bayern nu au un singur patron...este o adunare actionarilor, care iau deciziile grele..apropos, sti ca Bayern, e printre putine cluburi, unde antrenorul e CONSULTAT cand se cumpara un jucator...acolo nu antrenorul spune pe cine sa cumpere clubul..explicatia lor e cat se paote de logica..dam multi bani pe un jucator, la dorinta unui antrenor..apoi acel antrenor pelaca si ramanem cu jucatorul, care poate nu e pe gustul viitorului antrenor...politica clubului, strategia, chiar si liniile generale ale ideei de joc se hotaresc in birouri, nu pe banca...si antrenorul e ales in functie de aceste criterii...

polistul68
polistul68  •  27 Aprilie 2021, 22:44
Postat de nebeleizis pe 27 Aprilie 2021, 20:52

Chiar sunt. Si de aia li se mai spune si fc hollywood. :)

Da-mi un singur motiv real...un motiv concret pt care i numesti cocalari....in afara de titluri din ziare gen can-can..nu sunt fan Bayern, imi place Real, dar, trebuie sa recunosc, sunt cei mai organizati, cei mai cerebrali...faptul ca, cu niste cheltuieli mici ( in comparatie cu City, Barca, Real), reusesc sa aibe rezultate..spune multe..dar daca tu preferi sa crezi tot ce scrie in ziarele de scandal...alegerea ta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close