GSP.RO  »  SPORTURI  »  PROTEST

Fanii Rapidului, vehemenți după demiterea Valentinei Caciureac: „Slugile impuse de clasa politică trebuie să plece. Aici e Rapid”

Peluza Nord Rapid la meciul cu FCSB, scor 1-0
Foto: GSP
Peluza Nord Rapid la meciul cu FCSB, scor 1-0 Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 13:09 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 14:50

Vestea că Valentina Ionescu-Caciureac (61 de ani) a fost înlocuită din postul de președinte al clubului CS Rapid de Mircea Zamfir la ordinul ministrului al Transporturilor, Cătălin Drulă, nu le-a picat bine fanilor giuleșteni, care anunță proteste masive dacă decizia nu se va schimba.

Peluza Nord Rapid, facțiunea dură a galeriei giuleștenilor, a oferit o reacție dură la adresa ministrului Drulă și îi acordă tot sprijinul Valentinei Caciureac, fostă sportivă în cadrul clubului.

„Alături de Vali Ionescu Caciureac! Cătălin Drulă (îl găsiți în DEX la definiția nimicului) a încercat să umilească și să indepărteze o legendă incomparabilă a clubului Rapid București: Vali Ionescu Caciureac. Costin Zamfir (nimeni de nicăieri) a fost desemnat noul președinte al clubului de cel menționat mai sus. Vali Caciureac este sinonimul perfmormanței și seriozității în sportul românesc și merită respectată. 

Și-a dedicat viața culorilor alb-vișinii atât ca sportivă, obținând numeroase premii naționale și internaționale, dar și ca președinte, gestionând corespunzător cele mai dificile momente din istoria sportului giuleștean. Menționăm că în sezonul actual CS Rapid București se aliniază în primele ligi naționale la toate sporturile de echipă unde secțiile sunt active. 

Acesta este rezultatul unor proiecte pentru care s-au făcut nenumărate sacrificii și roadele muncii eficiente. Adăugăm aici că deși echipa de fotbal este desprinsă de Clubul Sportiv, doamna Caciureac a fost mereu alături de FC Rapid 1923, fiind împreună cu noi încă din diviziile de amatori până în prezent. A reprezentat cheia unei comunicări și relații excelente între FC Rapid și CS Rapid. 

Vali Caciureac înseamnă Rapid și trebuie să RĂMÂNĂ președintele clubului, orice alt scenariu va fi urmat de proteste vehemente și acțiuni menite să îndepărteze slugile impuse de clasa politică. Aici e Rapid!, a fost mesajul Peluzei Nord.

Valentina Ionescu-Caciureac, schimbată din funcția de director al CS Rapid

Fostă atletă, Valentina Ionescu-Caciureac are în palmares o medalie de aur la săritura în lungime la Campionatele Europene de la Atena din 1982, unde reușea să sară 6,79 metri. Ea și-a trecut în palmares și argintul la săritura în lungime de la Jocurile Olimpice din 1984, desfășurate în Los Angeles. 

Valentina Ionescu-Caciureac a devenit vicepreședinte la Rapid în 2000, iar ulterior a fost promovată în funcția de director și membru de drept al Consiliului de conducere. Costin Mircea Zamfir, în schimb, nu are vreo legătură cu sportul, acesta fiind un om politic.

Citește și:

Prima reacție a lui Radu Drăgușin, după scandalul dintre selecționerul Florin Bratu și impresarul Florin Manea: „Mi-a dat explicații, nu sunt eu în măsură să critic decizia”

Cornel Dinu, reacție surprinzătoare când a aflat cât câștigă administratorul judiciar de la Dinamo: „Vine de patru sau cinci ori la București”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Septembrie 2021, 15:32

Bă dar chiar așa toate nimicurile astea fac ce vor când vor!!! *** A scris un *** de om o hârtie... a demis-o pe Căciureac și la băgat pe neica Nimeni pe post de președinte de club. La Rapid!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ahoe1923
ahoe1923  •  08 Septembrie 2021, 14:59

Niciodata capu' plecat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează