GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Decizie de ultim moment în cazul lui Alex Pițurcă » Ce a decis Curtea de Apel București

Alexandru Pițurcă/ foto: Facebook @Alexandru Pițurcă
Alexandru Pițurcă/ foto: Facebook @Alexandru Pițurcă

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 17:41 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 18:01

Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a scăpat de controlul judiciar în dosarul măștilor neconforme livrate către spitalele MAPN.

Alex Pițurcă a fost dus azi la Curtea de Apel București, acolo unde judecătorii au decis ca acesta să fie scos de sub control judiciar, potrivit antena3.ro. De asemenea, el a scăpat și de cererea DNA de arestare preventivă.

Fiul fostului selecționer a fost acuzat că ar fi câștigat 2,2 milioane de euro prin intermediul firmei sale în cazul măștilor neconforme cumpărate de spitalele MAPN.

Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou! S-a afișat cu el pe Instagram
METROSPORT
Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou! S-a afișat cu el pe Instagram

Alex Pițurcă a scăpat de controlul judiciar

La 6 zile după ce Victor Pițurcă a scăpat de controlul judiciar cerut de DNA, și fiul fostului selecționer a avut câștig de cauză în instanță.

„Dosar 2985/3/2023 - Admite contestația formulată de către contestatorul Alexandru Victorio Pițurcă - revocă măsura controlului Judiciar. Respinge ca nefondată contestația formulată de DNA împotriva aceleiași încheieri penale”, se arată în decizia judecătorilor, potrivit sursei menționate.

Pe 31 ianuarie, Pițurcă Jr. și tatăl său au fost reținuți timp de 24 de ore de DNA. Procurorii ceruseră o arestare preventivă de 30 de zile, respinsă de un judecător al Tribunalului București. Apoi, ei au fost plasați sub control judiciar, de care au scăpat în cele din urmă.

Pentru ce îl acuza DNA pe Alex Pițurcă? „Omul de afaceri (n.r. - Alex Pițurcă) ar fi acceptat, în mod direct, condițiile impuse de inculpatul Țuțu Gabriel în schimbul cărora acesta din urmă ar fi lăsat să se creadă că are influență asupra unor funcționari din cadrul M.Ap.N. și că îi va determina pe aceștia să încredințeze direct și fără proceduri publice contracte de furnizare produse de protecție împotriva coronavirusului asocierii din care făcea parte și societatea administrată de inculpat”.

Citește și:

Victorie în instanță pentru Victor Pițurcă: a scăpat de controlul judiciar » Reacție pentru GSP: „M-au făcut să par bandit și escroc. Iată dovada că n-am nicio vină în această făcătură de dosar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  14 Februarie 2023, 21:48

Dosar facut prost. Am senzatia ca facut prost cu buna stiinta.

tororosso
tororosso  •  14 Februarie 2023, 18:58

Ai parale ! ... Cooperativa Nufărul spală tot , păcate, bani , mâinile și obrazul gros și murdar .

Catalynn..__
Catalynn..__  •  14 Februarie 2023, 18:31

Se vedea din capul locului ca nu aveau dovezi serioase. Pana la urna speța in sine era una comercială, MApN au primit măști neconforme, firma careia ii încredințase contractul a dat din umeri, ea la randul ei subcontractand firmei Juniorului, așa ca s-a ajuns in Instanța, unde părțile s-au înțeles. Presupusul trafic de influența pana la urma a fost mai mult o înșelătorie pt Senior, chiar și dacă acesta a dat mita, de fapt oricum nu o dădea cui trebuia și nu a folosit de fapt la nimic. Dacă a fost ceva in neregula, dacă maștile si restul s-au cumpărat la preț supraevaluat, dacă reprezentanții MApN care au acceptat înțelegerea cu firma Juniorului in fata Instanței au fost corupți nu stiu, însă pur și simplu astea nu fac parte din acest dosar de urmărire.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează