GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Soția lui Hanca a ieșit în față: „Am aflat părerea nevestelor fotbaliștilor de la FCSB despre mine. Vai!”

Andreea Hanca/ foto: Instagram +9   FOTO
Andreea Hanca/ foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 15:12 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 15:52

Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca, jucătorul Petrolului, a vorbit despre cum o văd partenerele fotbaliștilor de la FCSB. 

Andreea susține că a auzit mai multe bârfe conform cărora ar fi percepută ca o persoană rea de către soțiile jucătorilor roș-albaștri, însă nu e deranjată.

+40 FOTO

Andreea Hanca: „Am aflat părerea nevestelor fotbaliștilor de la FCSB despre mine”

„Am aflat părerea nevestelor fotbaliștilor de la FCSB despre mine. Vai! Deci eu eram aia a dracu', am și râs. Am zis că e mai bine să fiu luată de rea, decât de proastă. Sunt bârfe, dar până la urmă în orice domeniu sunt bârfe. Bune, rele, nu mai contează, mergi mai departe

Înainte să ajung și eu să fiu soție de fotbalist, credeam că toate sunt piți (n.r. - pițipoance), saloane, unghii. După ce am intrat în fenomen, mi-am dat seama că sunt soții de fotbaliști foarte devotate fotbalului, asa cum sunt si eu. 

La Cracovia, cu Valentina, soția lui Cornel Râpă, eram pe subiect și știam totul. Nu doar că ne uitam la fotbal, dar știam și sisteme de joc”, a spus Andreea Hanca, la podcastul Tare de Tot.

Vezi și: 

Soția unui fost jucător de Real Madrid, atacată online: „Ce ți-ai făcut? Parcă te-a desenat un AI”
REAL MADRID
Soția unui fost jucător de Real Madrid, atacată online: „Ce ți-ai făcut? Parcă te-a desenat un AI”
Fosta lui Adrian Cristea l-a înlocuit cu un milionar italian! Cum s-au afișat împreună îndrăgostiții
CLUJ
Fosta lui Adrian Cristea l-a înlocuit cu un milionar italian! Cum s-au afișat împreună îndrăgostiții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
dr.jivago
dr.jivago  •  23 Octombrie 2023, 10:36

Vai, vai! Deci tanti asta e interesata de ce zic sotiile fotbalistilor de la FCSB despre ea??? Dar de ce nu e interesata de ce zic sotiile fotbalistilor de la Ghimbăcelu' Bumbăcești ??? Penibilul e atins cand afla rezultatul barfelor: ca e fata rea! Extramorocar!!! Deci ,fatuca asta care mai stie si ceva sisteme ... tanjeste sa fie si ea ... in colectivul sotiilor fotbalistilor de la... FCSB?

ParadiseLost1002
ParadiseLost1002  •  23 Octombrie 2023, 00:00

Asta nu e cucoana care la un meci a lui Dinamo cand Hanca a dat un gol la 4-0 pt adversari ea s-a apucat sa aplaude si sa strige de parca era golul victoriei? Ea nu realiza cat era de penibila. Dar Hanca a plecat de la Dinamo desi era caine pana la moarte. Ca a ajuns sa fie huiduit de fani. Astra-Dinamo 4-1. Si tot ea cu fratele ei injurau fanii dinamovisti.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Octombrie 2023, 19:24
Postat de duck_ati pe 20 Octombrie 2023, 18:50

Evident! :P

Și ar fi știut totul despre motostivuitoare! Ce știm noi?! Cât de iubitoare și devotate sunt ele, ce inimă mare au, iar noi, netrebnicii, credem că ele stau doar pentru bani și n-au suflet! :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează