GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTER

GALERIE FOTO Wanda Nara, o nouă apariție incendiară » Cum a reacționat Icardi și ce răspuns a primit de la soție

FOTO: Instagram +14   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 17:51

Wanda Nada, soția și impresarul atacantul argentinian Mauro Icardi, profită de fiecare ocazie pentru a primi aprecieri din partea admiratorilor.

Recent, Wanda a postat mai multe poze de la o ședință foto, în care apare în ipostaze provocatoare. Wanda a fost îmbrăcată într-o rochie roșie scurtă și a avut un decolteu generos.

Mauro Icardi, vârful lui Inter, nu a rămas fără reacție și a scris: "Ce cadou primesc, Doamna Crăciun?". Wanda i-a răspuns imediat "Cu mine ai mereu nopți magice. Mai mult nu poți cere".

953872 wanda nara 2 +15 FOTO

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mioriticul
mioriticul  •  26 Decembrie 2018, 11:41
Postat de thomassystem pe 25 Decembrie 2018, 18:24

Un nou articol demn de premiul Pulitzer. Apariție incendiară! Fiecare articol al fițuicii de împachetat știuci care promovează pițipoance este incendiar. Mai jos de atât nu poate ajunge un ziar de sport. 15.000 de articole zilnice despre împăratul pușcăriaș din Pipera plus aceste apariții incendiare numai în mintea pseudo-ziariștilor ce lucrează la învelirea peștelui în paginile fițuicii care a fost odată condusă de marele Ioan Chirilă.

Tolontan insusi a scos un editorial in care spune ca nu sunt jurnalisti. Dar sunt cozonaci!

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Decembrie 2018, 07:12

Asta da stire de Craciun....specială pentru sustinatorii becalioţi....au de lucru acum, ca oricun nu stiu sa citeasca....

ares2024
ares2024  •  26 Decembrie 2018, 04:39

Ce pretentii mai ai,in tara asta conteaza doar "donatiile"(in special ale mini-razboinicului......)si jurnalistii astia sunt angajati prin "Anuntul Telefonic "!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează