GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Cererea avocaților fugarului Mario Iorgulescu a fost respinsă! » Tot ce s-a întâmplat astăzi la Tribunalul București

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2022 13:59 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 14:13

Miercuri, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, judecat pentru omor, a solicitat recuzarea judecătoarei care conduce cazul, Manuela Orzață. Între timp, cererea a fost analizată, iar răspunsul a venit astăzi. Solicitarea echipei lui Iorgulescu a fost refuzată!

La înfățișarea de miercuri de la Tribunalul București, Florin Durgheu, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, a solicitat recuzarea judecătoarei Manuela Orzață, pe care o acuză de lipsa imparțialității pe parcursul procesului și de faptul că a refuzat expertiza medicală prezentată de inculpat.

Ca atare, termenul de ieri a fost amânat până astăzi, pentru ca cererea să fie soluționată.

De ce este Alexandru Pițurcă martor în procesul lui Mario Iorgulescu + Motivul invocat pentru a nu mai veni azi la tribunal
PROCES
De ce este Alexandru Pițurcă martor în procesul lui Mario Iorgulescu + Motivul invocat pentru a nu mai veni azi la tribunal

Cererea avocaților lui Mario Iorgulescu a fost respinsă

Răspunsul venit astăzi a fost negativ. Manuela Orzață continuă ca judecătoare în acest caz.

La termenul de astăzi, la care reporterul GSP a fost prezent în sală, au fost audiați patru martori. Este vorba despre trei persoane care au apelat la 112 la scurt timp după accident, plus un șofer de taxi care a transmis că a fost depășit în trafic de Mario Iorgulescu înainte de accident.

În final, s-a decis stabilirea unui nou termen, pe 11 ianuarie. Rămâne ca Alexandru Pițurcă, și el martor în proces, să fie audiat.

Reperele cazului Mario Iorgulescu:

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Citește mai multe știri de actualitate: 

Spania l-a dat afară pe Luis Enrique: „Avem nevoie de un proiect nou”

Mihai Rotaru a anunțat cine preia echipa, după demisia lui Mirel Rădoi: „Am avut o ședință, au dat drumul la treabă”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează