GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO Scandal în ziua nunții fiicei lui Gigi Becali! Bătaie chiar în fața casei patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 12:33

Azi, Gigi Becali, patronul FCSB, se pregătește de nunta fiicei sale, Teodora, dar a avut parte de un incident neplăcut în fața casei din Pipera.

În această dimineață, un bărbat a coborât dintr-o mașină, în care se mai afla o femeie și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul casei lui Becali.

Poliția și Jandarmii au intervenit rapid și conflictul a fost aplanat, iar bărbatul a fost urcat într-o ambulanță, potrivit România TV. 

„Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege.

Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a declarat Gigi Becali.

„Nași vor fi fata lui Teia Sponte și soțul ei. Ce cadou le fac? Cel mai important cadou e rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineață.  Eu nu am invitat decât patru prieteni: Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciu și Adriean Videanu” 
Gigi Becali 

Citește și: 

Gigi Becali, încântat de Mihai Theodor Mincu, ginerele său, zis și „Prinţişorul din Dobroeşti” » Toate detaliile despre nunta pentru care patronul FCSB plătește 500.000 de euro! 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
spion_kop
spion_kop  •  12 Octombrie 2019, 20:35

asa e, nationala joaca cu feroezii si jesepeul s-a adunat la nunta ficei stapinului, cu evlavie si bun simt, ei pazeau casa din Pipera...

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  12 Octombrie 2019, 18:08

Urati interlopii astia, incredibil de urati.

100002473541087
Danut Ognean  •  12 Octombrie 2019, 18:06

are dreptate gigi!asemenea specimene nu trebuie lasate in libertate sau a fost pus platit de cineva sa faca asa ceva specimenul!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează