GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO „Profesorul” Mircea Rădulescu a fost invitat la GSP Live » Urmărește AICI emisiunea integrală

Mircea Rădulescu e invitatul de marți de la GSP Live
Mircea Rădulescu e invitatul de marți de la GSP Live

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 06:35 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 11:02

Mircea Rădulescu (81 de ani), fost președinte al Şcolii Federale de Antrenori, fost selecționer al primei reprezentative și antrenor important pe prima scenă, a fost invitatul de marți de la GSP Live.

„Profesorul” Mircea Rădulescu a analizat rezultatele etapei #14 din Liga 1 și toate subiectele „fierbinți” din fotbalul românesc, de la situația ingrată în care se află Nicolae Dică la FCSB și până la șansele României în grupa de calificare pentru EURO 2024. 

Ce a spus Mircea Rădulescu despre condiția antrenorilor de la FCSB? Cum a catalogat mandatul lui Edi Iordănescu la cârma primei reprezentative? Ce antrenori din noul val i-au atras atenția? 

Bonus: cu cine ar vota Mircea Rădulescu în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, ajunsă la cea de-a 57-a ediție? Totul, într-o ediție specială GSP Live.

VIDEO Emisiunea integrală cu Mircea Rădulescu

Emisiunea „GSP Live” e difuzată de luni până vineri, de la 09:01. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI) și pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici). 

Reperele carierei lui Mircea Rădulescu

Mircea Rădulescu a fost decorat în 2008 de Traian Băsescu pentru toată activitatea și pentru formarea tinerelor generații de campioni cu „Meritul Sportiv Clasa a III-a”.

Rădulescu a evoluat pentru Sportul Studențesc între 1959 și 1971, pentru ca mai apoi să-și contureze o carieră în antrenorat care a durat mai bine de 35 de ani. Ulterior, acesta a antrenat naționala de tineret a României (1980). De asemenea, a fost secundul primei reprezentative în perioada 1981-1984 și principal în intervalul 1990-1992.

Tehnicianul a mai fost la cârma unor formații precum Universitatea Craiova, Sportul, Rapid sau FC Voluntari. Mai mult, acesta a mai activat ca selecționer pentru Egipt, Siria și Algeria.

VIDEO Mircea Rădulescu povestește mai multe episoade amuzante din cariera de antrenor

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV Episod neștiut cu violentul Ionel Ganea: bătaie în seara barajului pierdut cu Slovenia. „Mi-a dat un pumn și a sărit pe mine. Mi-a învinețit ochiul. Mi-au pus o șapcă să nu vadă Hagi”

EXCLUSIV Opinie categorică la GSP Live, după FCSB - UTA 2-1: „Chiar dacă se califică spectaculos în play-off, va fi greu să prindă podiumul”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
Nick111
Nick111  •  18 Octombrie 2022, 10:11

Îl rog pe nea Rociu să povestească ceva despre meciul Sportului Studențesc cu Brondby. Mulțumesc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează