GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI LIGA 1

Gaz Metan - Craiova: cotă bună la pariuri pentru victoria oaspeților

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 10:12 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 10:58

Gaz Metan - Craiova, prima partidă din returul playoff-ului Ligii 1, este programată vineri, de la ora 20:00. După victoria de pe terenul liderului CFR Cluj, 3-2, formația olteană evoluează din nou în deplasare dar, de data aceasta, contra unui adversar cu probleme mult mai mari. 

Craiova a câștigat ambele meciuri contra Gazului în sezonul regulat, 3-2 în deplasare și 3-1 acasă, iar în turul playoff-ului s-a impus cu scorul de 2-1 pe teren propriu. 

Gazul, fără obiectiv și fără jucători pe final de sezon

Gaz Metan e pe ultimul loc în playoff-ul Ligii 1 și are, practic, un final de sezon fără emoții. Echipa nu a primit dreptul de a evolua în cupele europene în sezonul viitor, deoarece nu a încheiat procesul de insolvență, dar nici nu are griji privind o eventuală retrogradare, acest aspect fiind ”rezolvat” odată cu finalul sezonului regulat. 

Dar medieșenii nu sunt doar fără obiectiv în acest final de campionat, ci și fără o bună parte din staff și jucători. Deja, antrenorul Edi Iordănescu a plecat și i-a lăsat locul lui Dusan Uhrin, iar mai mulți fotbaliști fie au plecat și ei, fie vor părăsi clubul înaintea confruntării cu Craiova, fiind la final de contract. 

Laptele, mierea și fierea de la Craiova

În tabăra Craiovei curg laptele și mierea în clipa de față. Prin succesul de la Cluj, trupa lui Bergodi s-a apropiat la un punct de CFR, ceea ce înseamnă că acum e nevoie de victorii pe linie până în ultima etapă, când oltenii vor primi vizita campioanei pe ”Ion Oblemenco”. Totuși, laptele și mierea de azi s-ar putea transforma în fierea de mâine dacă Universitatea va cădea în capcana unei relaxări premature. 

Pont pentru pariuri: 2 solist, cota 1.50 la Fortuna

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează