GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani: Nici goluri, nici rezultat final! Ce pariu special încercăm la primul meci din etapa a 8-a

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 11:49 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 12:14

Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani deschid etapa a 8-a din Liga I. Partida va începe la ora 18:00 și le poate aduce pariorilor o cotă interesantă cu ajutorul unui pariu special.

Atât Gazul, cât și Botoșaniul sunt două formații în suferință. Medieșenii n-au mai câștigat în ultimele patru etape, în timp ce la Botoșani situația e și mai complicată, trupa lui Croitoru uitând să mai câștige de cinci etape. Botoșănenii au trei înfrângeri consecutive în Liga I.

Gaz Metan începe runda a 8-a de pe poziția a 12-a în Liga I, cu doar șapte puncte adunate în acest start de campionat. De cealaltă parte, Botoșani stă la fel de rău, locul 10, cu doar 8 puncte.

În sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. De două ori în sezonul regular și de alte două ori în playoff-ul Ligii I. În campionatul normal s-au bifat două remize, 1-1 și 0-0, în timp ce în jocurile cu adevărat importante s-au impus cei de la Botoșani: 2-0 la Mediaș și 4-1 la Botoșani.

Ținând cont de forma de moment, este destul de greu de anticipat o câștigătoare în partida din această după-amiază, așa că ne-am reorientat către un pariu special, pe cornere!

Aruncăm o privire pe ultimele trei meciuri ale celor de la Botoșani și observăm că toate partidele au avut cel puțin nouă lovituri de la colțul terenului: 9 cu CFR Cluj, 13 cu Chindia, 13 cu Hermannstadt.

Aceeași poveste se aplică și în cazul celor de la Gaz Metan, formație implicată în meciuri cu multe cornere în ultima perioadă. 10 cornere cu Chindia, 13 cornere cu Hermannstadt și 10 cornere cu Clinceni.

În cele patru întâlniri directe din sezonul trecut, două au adus peste 8,5 cornere, în timp ce alte două partide au fost mai ”liniștite” din acest punct de vedere.

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Fortuna

Citește și alte știri despre Liga I:

EXCLUSIV Momente neștiute cu Cătălin Hîldan, povestite după 25 de ani de un fost coleg: „Pe noi ne-a pufnit râsul. Ăsta era el!” + cum întreținea atmosfera în vestiar

FCSB, bună de plată: a pierdut procesele cu doi fotbaliști! Suma pe care Gigi Becali trebuie s-o scoată din buzunar

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează