GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Croația - Spania » Profită ibericii de absențele croaților? Trei ponturi cu cote mari

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 11:33 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 13:17

Croația - Spania se joacă azi, de la 19:00, în prima partidă de luni de la Campionatul European. Confruntarea va avea loc la Copenhaga, iar croații nu se pot baza pe doi oameni importanți în meciul cu fosta campioană europeană și mondială.

Lovren (suspendat) și Perisic (intrat în carantină) sunt marii absenți ai Croației în meciul cu Spania din optimile EURO 2020. Dacă în cazul lui Lovren lucrurile erau știute încă din minutul 26 al meciului cu Scoția, când a văzut cartonașul galben, la Perisic vestea a venit ca un șoc. Mijlocașul a fost depistat pozitiv la ultimele teste pentru COVID-19 și a fost izolat de restul grupului. Va mai juca la acest turneu final doar dacă naționala Croației va trece de Spania.

Croația și Spania au așteptat până în ultima etapă din grupe pentru a obține calificarea. Croații au învins-o pe Scoția cu 3-1, în timp ce Spania s-a descătușat în fața Slovaciei, scor 5-0.

Naționala lui Dalic a terminat pe poziția a 2-a în grupă, cu patru puncte, în spatele Angliei, în timp ce „Furia Roja” a venit în optimi tot de pe locul secund, după Suedia, dar cu cinci puncte acumulate.

Croația și Spania s-au întâlnit ultima dată în 2018, în Liga Națiunilor, și și-au împărțit victoriile. Ibericii au câștigat clar meciul de acasă, scor 6-0, dar Croația și-a luat revanșa la retur și s-a impus cu 3-2.

Trei PONTURI pentru CROAȚIA - SPANIA:

  • Victorie Spania - cotă 1,65 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 2,15 la Betano
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,83 la Superbet

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează