GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sepsi - CSU Craiova. Pariu pe repede înainte la Cupa României! Selecția unde toate casele de pariuri au scăzut cotele

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 16:38 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 17:14

Sepsi și CSU Craiova se întâlnesc azi, de la 19:30, în prima manșă din semifinalele Cupei României. Ieri, în cealaltă semifinală, Voluntari a câștigat cu 2-0 meciul tur cu FC Argeș.

Cu mai puțin de trei ore până la startul partidei de la Sfântu Gheorghe, aproape toate agențiile de pariuri din România au decis să scadă cota pentru o selecție pe goluri. Diferențele nu sunt unele semnificative, dar arată trendul pariurilor jucate pe meciul de azi din Cupa României.

În acest sezon, Sepsi și Craiova s-au întâlnit de două ori. A fost 1-1 pe Oblemenco și 3-1 pentru Sepsi pe teren propriu, aceeași arenă pe care urmează să se joace azi, în Cupă.

Pentru că Universitatea Craiova este una dintre cele mai productive echipe din România pe fază de atac, dar și pentru că Sepsi și-a mai reglat traseele din ofensivă, agențiile de pariuri au prăbușit cotele pentru selecțiile pe goluri.

De exemplu, în momentul afișării meciului în ofertă, cota pentru cel puțin două goluri marcate era între 1,52 și 1,55, pentru ca acum, cu puțin timp înainte de start, să ajungă, la unele case, chiar și la 1,40.

Pentru o selecție ceva mai curajoasă, de trei goluri marcate în meci, casele de pariuri n-au intervenit spectaculos, dar au scăzut, totuși, și acolo. De la 2,60 sau chiar 2,75 cât era pariul pentru peste 2,5 goluri, acum găsim în ofertă cote între 2,35 și 2,40.

Ce putem paria la SEPSI - CSU Craiova:

  • Peste 1,5 goluri în meci;
  • Peste  8,5 cornere;

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close