GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Încep duelurile de senzație în preliminariile EURO 2024

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2023 16:54 / Actualizat joi, 23 martie 2023 16:56

Echipele naționale revin pe scenă la 100 de zile după Qatar. Acesta poate fi considerat începutul unui nou ciclu de doi ani și de ce nu un întreg ciclu de patru ani. Dar în fotbal, nu este ca în sporturile olimpice. Schimbările sunt minore, precum antrenorii noi și cineva care a renunțat la un veteran celebru. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

În șase zile, naționalele din Europa vor juca două meciuri în preliminariile pentru EURO 2024, care va avea loc în Germania. Totul va fi așa cum știm noi. Cunoaștem cei mai mulți dintre participanții la competiția europeană de anul viitor. În grupa C, programul începe cu finalistele EURO 2020 Italia și Anglia. Ucraina și Macedonia de Nord sunt acolo cu speranțe minime de calificare. Ca un fel de suspans, reamintirea că Italia nu s-a calificat în Qatar din cauza Macedoniei de Nord. Urmărește toate emoțiile cu cote mari pe efbet.ro.

În Grupa A, Spania pare invulnerabilă, dar, de fapt, aceasta s-ar putea dovedi a fi o grupă dificilă pentru "Furia Roja", deoarece au fost atrași împotriva unor echipe prospere precum Norvegia și Georgia. Amintim că Norvegia îl are Erling Haaland și Georgia pe Khvicha Kvaratskhelia. Totodată, în grupă se află și Scoția, care a reînviat în ultimii ani. Cote mari pentru aceste meciuri pe efbet.ro.

Grupa B este ca un duplicat al Grupei C. Franța și Olanda caută deja hoteluri frumoase în Germania. Și planurile lor pot fi perturbate de Grecia și Irlanda, șansele sunt mici, dar există. Dar nu trebuie ignorat faptul că atât „Cocoșul galic” cât și „Lalelele” au o modalitate extrem de ușoară de a se califica la EURO prin play-off-urile Ligii Națiunilor.

În Grupa D, lucrurile se schimbă radical pentru favoriți. În această poziție se află Croația, care poate suferi de prezența Turciei și a Țării Galilor. Iar din acest grup, cel care a tras bățul scurt poate conta pe o a doua șansă. Armenia și Letonia sunt doar prezente.  

În Grupa E, chiar și în timpul tragerii la sorți, Polonia și Cehia au demonstrat că au deplină încredere că aventura pentru ei va fi ușoară și plăcută. Și probabil va fi, pentru că Moldova, Albania și Insulele Feroe nu par să le pună probleme. Pot fi surprize dar irelevante pentru marele obiectiv.

În Grupa F, lucrurile sunt mai complicate cu trio-ul format din Suedia, Belgia și Austria. Este clar că una dintre ele va trage bățul scurt și faptul că belgienii sunt favoriți le poate juca o festă. Mergem în Grupa G unde liderii Serbia și Ungaria nu inspiră foarte mare siguranță iar Bulgaria și Muntenegru pot visa, dar gustul va fi cel mai probabil acru pentru ele. Grupa H este o rușine pentru fotbal pentru că este plină de învinși clasici. Danemarca este favorită la câștigarea grupei iar lupta pentru locul 2 se va da între Irlanda de Nord, Finlanda și Slovenia.

Elvețienii au fost bucuroși la tragerea la sorți când au văzut adversarii din Grupa I. Dar chiar și așa România, Israel și chiar Kosovo au calea cea mai ușoară către EURO 2024. Grupa J are o favorită clară care se va plimba prin Europa în 2023. Dar nu pe mare, pentru că „marinarii” din Portugalia au ca rivale echipe continentale. Și poate că va fi cel mai tensionat pentru ei la Sarajevo, unde vor fi găzduiți de Bosnia. Slovacia și Islanda au și ele pretenții, dar Luxemburgul poate produce surpriza în această grupă. Cele mai bune cote pentru aceste evenimente cât și multe altele aici pe efbet.ro.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează