GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prețuri și oferte pentru epilare definitivă cu laser

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 13:34 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 13:34

AMAZING SKIN vine în întâmpinarea tuturor doritorilor care vor să elimine și să scape definitiv de părul nedorit din anumite zone cu oferte imbatabile și cu prețuri avantajoase pentru toate buzunarele.

Clinica a rămas de 7 ani cel mai bun prieten al clienților față de foliculită și iritații. AMAZING SKIN reprezintă clinica de top care este specializați exclusiv pe epilarea definitivă cu laser. Aparatele de epilat folosite sunt acreditate medical, iar specialiștii sunt calificați, cu experiență în folosirea laserelor.

Care este procesul natural de creștere a firului de păr?

Astăzi nu mai este nevoie să apelezi la soluții temporare pentru a scăpa de firele de păr din zonele nedorite, ci ai posibilitatea de a scăpa definitiv de această problemă. Scopul principal atunci când începi efectuarea primelor ședințe pentru epilarea definitivă cu laser este reprezentat de a încetini procesul natural de creștere și de a-l subția. Timpul de creștere în mod natural al părului este diferit de la o persoană la alta, dar după prima sesiune efectuată, intervalul mediu de timp este de 4-6 săptămâni în funcție de zona tratată. Recomandareaeste ca după primul interval mediu de timp, în funcție de densitatea părului și de modelul de recreștere, să fie efectuate mai multe ședințe care se programează la o lună distanță una de alta.

Care sunt prețurile pentru ședințele de epilare definitivă cu laser?

Prețurile ședințelor de epilare definitivă cu laser sunt diferite în funcție de zona dorită, principiul clinicii fiind acela de a fi transparenți și îți oferă șansa de a plăti doar pentru ceea ce ai nevoie. Pentru o ședință de epilare din zona bărbiei, a mustății și a perciunilor, prețul este de 66 lei pentru fiecare ședință. Dacă optezi pentru ședința de față total, vei plăti 156 lei pe ședință. Pentru zona axilelor, prețul este de 147 lei pentru fiecare ședință. Opțiunea de inghinal total are costul de 327 lei pentru fiecare ședință, în timp ce prețul pentru linia bikinilor este de 138 de lei.

Există oferte de preț pentru anumite pachete?

În funcție de zonele dorite, pachetele ce conțin mai multe ședințe diferă ca preț. Abonamentul pentru 6 ședințe față total este de 585 lei. Abonamentul de inghinal total și linia de bikini are prețul de 1600 lei și cuprinde o serie de 6 ședințe. În zona axilelor, AMAZING SKIN oferă pachetul de 6 ședințe la prețul de 600 lei.

Corpul tău merită o îngrijire complexă și eficientă, iar serviciilor celor de la AMAZING SKIN reprezintă asociatul tău în combaterea firelor de păr nedorite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează