GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeciul sezonului în Premier League! Vezi cele mai tari cote pentru Arsenal - City, derby-ul de titlu de miercuri seară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 14:19 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 14:19

Arsenal - Manchester City, cel mai așteptat meci al sezonului 2022/2023 din Premier League, e programat miercuri seară, de la ora 21:30, pe "Emirates" din Londra. Mikel Arteta dă marele test în fața lui Pep Guardiola, omul de la care a "furat" meserie, cele mai bune linii ofensive promit un adevărat blockbuster, iar miza e una imensă: întâietatea în dramatica luptă pentru titlul din Anglia! Derby-ul se joacă pe Superbet, alături de SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj, Cote Speciale și sute de opțiuni pentru toate aspectele unei partide care se anunță electrizantă.

Vezi SuperOferta pentru meciul care poate decide titlul și pariază responsabil!

Arsenal - City, SuperDuelul ofensivelor

Începută în luna noiembrie, când s-a instalat pe primul loc, cursa lui Arsenal spre primul titlu de după epoca lui Arsene Wenger a întâmpinat trei obstacole (0-0 cu Newcastle, 0-1 cu Everton și 1-1 cu Brentford) în ultimele cinci etape, iar Manchester City a profitat și a redus diferența la doar trei puncte, cu un meci mai mult disputat. Astfel, partida din etapa a 23-a devine un all or nothing pentru ambele echipe, specialiștii considerând că derby-ul de miercuri seară poate reprezenta punctul de cotitură al sezonului.

Din punct de vedere defensiv, doar Newcastle, cu 13 goluri încasate, stă mai bine decât Arsenal (18) și City (22), iar diferența între cele două echipe din vârful clasamentului s-a făcut în planul ofensiv. În timp ce Arteta a creionat un sistem în jurul imaginației lui Odegaard și vitezei lui Saka și Martinelli, Guardiola a profitat de pe urma celor 25 de goluri înscrise de SuperAtacantul Erling Haaland. Arsenal a ajuns la 46 de reușite, City are deja 56 și doar Tottenham, cu 42, se mai poate înscrie în aceeași ligă. În cazul în care cele două linii de atac își vor respecta renumele și meciul va fi unul spectaculos, pe Superbet ai cotă 1.90 pentru un meci cu minimum trei reușite!

Ce spun Cotele Antepost Superbet despre lupta la titlu

Entuziasmul unei trupe tinere încropite de Arteta cu răbdare și mult tact versus o echipă rutinată, obișnuită să câștige titluri pe bandă rulantă, dar care luptă cu toate forțele și pe un al doilea "front" numit Liga Campionilor. Cam aceasta ar fi descrierea duelului de la distanță dintre Arsenal și Manchester City, iar pașii greșiți făcuți de londonezi în ultima perioadă au transformat-o pe Manchester City în favorita Cotelor Superbet la câștigarea titlului din Anglia. Albaștrii din Manchester au cotă 2.00 pentru un nou triumf într-un sezon în care au ieșit la iveală unele nereguli financiare din ultimii ani, în timp ce Arsenal e foarte aproape, cu o cotă de 2.10. În orice caz, SuperMeciul din această seară poate oferi multe răspunsuri și poate seta un trend pentru sprintul din partea a doua a stagiunii: dacă va reuși să învingă și să-și ia revanșa pentru înfrângerea din tur (0-1), Arsenal va recăpăta încrederea și avansul în clasament.

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi cum obții azi tricoul lui U Cluj cadou, pentru primul tău pariu pe Superbet.ro

Start în cursa pentru noile premii SuperClub: Dacia 1300 electrică, plus 28 lingouri de aur

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează