GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Supersăptămâna europeană! Meciurile pe care abia așteptai să le prinzi pe superbiletele tale!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 15:23

Iarna a trecut! Încep dublele eliminatorii în cupele europene! 20 de meciuri sunt programate de marți 18 până joi 20 februarie! Ora de Liga Campionilor rămâne una singură, 22:00, orele din Liga Europa sunt în continuare cele două știute 19:55 și 22:00. E o săptămână în care biletele combo puse la Superbet pot ajunge să aibă cote uriașe, pentru că poți combina un eveniment din oferta Super Cota cu unul din oferta Super Extra și cu minim alte 4 din oferta Standard! Liverpool, PSG, Tottenham, campioana României CFR Cluj, Manchester United, Arsenal, Inter, Porto sunt între echipele ce-ți pot crește câștigul pe biletele pe care le joci în aceste zile! O săptămână în care îi vom vedea jucând și pe stranierii Ianis Hagi (Glasgow Rangers), Keșeru, Moți, Dragoș Grigore (toți de la Ludogorets) și posibil, Răzvan Marin (Ajax).  Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit: 500 Lei!

SIMEONE VS KLOPP ÎN SUPERDUELUL SĂPTĂMÂNII!

Liverpool vrea cu orice preț să se întoarcă după un sfert de secol pe stadionul unde a devenit Unbelieverpool, în Finala Ligii Campionilor câștigată de „Cormorani” în fața Diavolilor de la AC Milan care conduceau la pauză cu 3-0! Liverpool a întors meciul, egalând la 3 și câștigând trofeul la penalty-urile unde imaginea Superbet în Polonia, Jerzy Dudek a apărat două lovituri de departajare și a fost Supereroul englezilor. Dar primul adversar din faza eliminatorie în drumul spre finala de la Istanbul e Atletico Madrid, echipă în fața căreia palmaresul direct e unul egal: câte o victorie de fiecare parte și două remize. Se anunță o dublă în care Simeone se va apăra și va căuta să speculeze orice mică eroare în defensiva lui Jurgen Klopp.  Stadionul lui Atletico îi poartă noroc lui Liverpool: e arena pe care anul trecut, „Cormoranii” au câștigat trofeul Ligii Campionilor! Vezi cele mai bune cote pe meciurile din cupele europene!

TUCHEL SE ÎNTOARCE LA DORTMUND!

Tot azi, la Dortmund, Tuchel merge cu PSG pentru un rezultat pozitiv împotriva formației pe care a antrenat-o între 2015-2017 când n-a reușit să stopeze supremația lui Bayern în Bundesliga. Echipele probabile promit un Superduel pe gazon. Dortmund: Bürki; Zagadou, Hummels, Piszczek; Hakimi, Guerreiro; Sancho, Can, Witsel, Hazard; Haaland. Dacă la gazde, Reus e sigur absent, la oaspeți, Neymar e incert. Capriciosul brazilian e imprevizibil în această perioadă a anului, când „s-a dat lovit sezoanele precedente, preferând să se bucure de ziua lui (e născut pe 5 februarie, în aceeași zi cu Hagi și Cristiano Ronaldo!). Tuchel se pare că va miza în primul 11 pe: Navas, Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Bernat, Di María, Gueye, Verratti, Neymar, Icardi, Mbappé. Ambele echipe vin după meciuri cu multe goluri în campionatele în care activează. Dortmund a bătut-o cu 4-0 pe Frankfurt, PSG a făcut un 4-4 în deplasare, la Amiens! Până acum, numai două meciuri directe, o dublă în faza grupelor Ligii, acum 10 ani: 1-1 la Dortmund, 0-0 la Paris. Acum, și în eventualitatea în care istoria se repetă, cineva trebuie să meargă mai departe. Instalează gratuit cea mai utilizată aplicație de pariuri sportive din România!

CINE ÎL SALVEAZĂ PE MOURINHO?

Miercuri, afișul în Ligă e unul poate sub anvergura competiției. Dar nivelul profitului pe cele mai inspirate Superbilete va rămâne cel așteptat și căutat de pariorii care vor câștiga la Superbet. Meciul zilei se joacă la Londra unde Tottenham și Mourinho primesc vizita lui Leipzig. Va lipsi Harry Kane, Superstarul lui Spurs, dar The Special One îl are la dispoziție în avanposturi pe Son care e în Superformă și care-ți poate dubla banii dacă mizezi că va înscrie. În actuala ediție a Ligii, a marcat de 5 ori din 11 șuturi pe poartă! În ultimul meci din campionat, a marcat golurile decisive în favoarea echipei lui, în minutele de prelungire ale primei reprize (golul de 1-2 în Aston Villa – Tottenham, în minutul 45+2) și în prelungirile meciului (golul care a stabilit scorul final, 2-3, în minutul 90+4).  Ai cele mai mari cote pentru marcatori în oferta Superbet de Pariuri Speciale!

CEL MAI NEAȘTEPTAT DUEL DIN OPTIMI!

Tot miercuri, Atalanta joacă pe San Siro contra Valenciei. Experiența în Europa e de partea spaniolilor, dar bergamascii nu sunt intimidați de Lilieci și vor calificarea în Sferturi. Moralul le este unul ridicat după ce au reușit în grupe o calificare de poveste: aveau un punct după primele 4 meciuri, dar penultima și ultima etapă au reușit două victorii care i-au ajutat să încheie pe locul 2, după City, la un punct în fața Shakhtiorului. Pentru Atalanta, acesta e abia al 7-lea sezon în cupele europene și partida cu Valencia e prima împotriva unei echipe din Spania! Forma de moment e de partea italienilor care sunt neînvinși în ultimele 5 meciuri (4 victorii și un egal). Valencia e fără victorie de 3 meciuri. Își revine contra Atalantei sau bifează al patrulea meci consecutiv fără victorie? 

PREMIU NOU ÎN LIGĂ! COSMIN CONTRA DECIDE!

Începând cu faza eliminatorie din acest sezon, UEFA instituie premiul Jucătorul meciului (Man of the Match).  O comisie tehnică stabilită de forul continental decide cine e MVP-ul meciului. În comisia pentru Optimi au fost nominalizați selecționerii Angliei (Gareth Southgate) și Belgiei (Roberto Martinez), fostul selecționer al României Cosmin Contra, alături de alți foști mari fotbaliști: irlandezii Packie Bonner și Robbie Keane, englezul Phill Neville, spaniolul Karanka și doi antrenori specializați pe echipele de juniori și tineret Giles Menendez și Willi Ruttensteiner. 

SUPERDIFERENȚĂ ÎNTRE BONUSURILE DIN CELE DOUĂ COMPETIȚII!

Diferență uriașă între competiții! Calificarea din Optimi în Sferturile Ligii aduce fiecărei echipe 10.5 Milioane Euro! În Europa League, calificarea din Șaisprezecimi în Optimi aduce fiecărei formații sunt de zece ori mai mic: 1.1 Milioane Euro! Dacă ajung în Sferturi, mai primesc 1.5 milioane Euro. Deci între grupe și Sferturi, în Europa League se câștigă de 4 ori mai puțin. Îți pare un bonus corect? Deschide cont la Superbet și obține bonusul de Bun Venit: 500 Lei!

Autor: Alex Molico, Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează