GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  SUA

GALERIE FOTO Donald Trump a lansat o linie de încălţăminte » Cât costă pantofii sport aurii

Donald Trump a lansat o linie de încălţăminte sport. Foto: Captură YouTube @NBC +15   FOTO
Donald Trump a lansat o linie de încălţăminte sport. Foto: Captură YouTube @NBC

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 11:45 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 11:45

Donald Trump (77 de ani), fostul preşedinte al SUA, a lansat sâmbătă o linie de încălţăminte sport, la o zi după ce el şi companiile sale au fost obligaţi de un judecător să plătească aproape 355 de milioane de dolari în procesul său civil de fraudă din New York. 

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari pe un nou site care vinde, de asemenea, apa de colonie şi parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla, relatează CNN, citat de News.ro

FOTO. Donald Trump a lansat o linie de încălţăminte sport

+11 FOTO

„Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes”, a spus Trump, care este tot mai aproape de nominalizarea republicană din 2024 şi de o potenţială revanşă cu preşedintele Joe Biden. Trump ar fi cel de-al 47-lea preşedinte dacă va fi ales din nou.

Până sâmbătă seară, pantofii sport de 399 de dolari au fost catalogaţi ca fiind epuizaţi pe site. Existau 1.000 de perechi disponibile pentru cumpărare, potrivit site-ului. Fostul preşedinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au „T” şi „45” pe părţile laterale la preţul de 199 de dolari.

Produsele sunt „mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi. 45Footwear, LLC foloseşte numele, imaginea şi asemănarea Trump în baza unui acord de licenţă”.

Cum a dat-o afară Donald Trump pe Nadia Comăneci: „Te iubesc, dar ești concediată!”

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, a fost un admirator al Nadiei Comăneci, pe care a invitat-o, în 2008, la ediția cu celebrități a reality-show-ului „Ucenicul”, realizat de miliardarul american la NBC.

Legendara gimnastă a României a fost însă eliminată în al doilea episod. Într-un ultim mesaj, Trump i-a spus în timpul emisiunii: „Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată”. 

Atunci, la sfârșitul show-ului, Nadia a declarat pentru NBC: „Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil”.

Citește și:

Sabrina Ionescu l-a înfruntat pe Steph Curry la All Star Game! Ce s-a întâmplat la duelul istoric

Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  18 Februarie 2024, 15:16

Un cocalar, Putin in varianta americana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează