GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DERAPAJ

Anamaria Prodan, prima reacție în urma comentariilor antisemite ale lui Luca Reghecampf

Anamaria Prodan,
Anamaria Prodan,

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 14:26 / Actualizat vineri, 25 august 2023 14:37

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, i-a luat apărarea lui Luca Reghecampf (22 de ani), care a făcut un comentariu antisemit în mediul online, după ce un episod sângeros s-a petrecut în teatrul de război din Cisiordania.

„Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, a comentat Luca Reghecampf, făcând o aluzie la metodele oribile la care apela Germania nazistă atunci când omora evrei.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf riscă o pedeapsă dură, în urma comentariilor antisemite » Poate ajunge în spatele gratiilor!
PEDEAPSĂ
Fiul lui Laurențiu Reghecampf riscă o pedeapsă dură, în urma comentariilor antisemite » Poate ajunge în spatele gratiilor!

Anamaria Prodan: „Îmi cer scuze pentru tot în numele lui”

Declarația tânărului a ajuns și la urechile Aneimaria Prodan, care a avut o relație foarte apropiată cu Luca cât timp a fost căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf. „Luca este un copil incredibil de bun. Nu știu ce s-a întâmplat. Stă cu tatăl lui de câțiva ani.

Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spună așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava. Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva ... poporul israelian este poporul lui Dumnezeu!

Jumătate din familia mea acolo au rădăcinile. Tatăl tatălui meu din Israel vine. Încă o dată, vă rog să iertați așa ceva și să considerați că, la vârsta asta, cu tot ce se întâmplă în lume, Luca a fost puțin derutat”, a declarat impresara pentru Click!

Totodată, Anamaria Prodan i-a și luat apărarea lui Luca. „Este un copil minunat care a greșit și cu siguranță va repara totul căci educația pe care noi i-am dat-o și tot ceea ce a văzut la noi în casă pe vremea când formam toți o familie nu are legătură cu așa ceva. Vă mulțumesc încă o dată și vă rog ca o mamă să nu gândiți rău despre el și să-l ajutați să treacă peste această nenorocire”, a încheiat ea.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, derapaj antisemit înfiorător: „Israelul merită băgat într-o cameră și pornit dușul” » Reacția antrenorului
DERAPAJ
Fiul lui Laurențiu Reghecampf, derapaj antisemit înfiorător: „Israelul merită băgat într-o cameră și pornit dușul” » Reacția antrenorului

Fiul lui Laurențiu Reghecampf riscă o pedeapsă dură, în urma comentariilor antisemite

Sâmbătă, doi civili israelieni, tată și fiu, au fost uciși de un suspect palestinian în Cisiordania ocupată, un eveniment care a dus la escaladarea conflictului existent în zonă în ultimele luni.

Crima respectivă a fost cea care a declanșat comentariul oribil scris de Luca Reghecampf: „Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, aluzie la metodele oribile la care apela Germania Nazistă atunci când omora evrei. Iar Luca Reghecampf ar putea fi pedepsit grav de organele legii: acesta riscă închisoarea de la 6 luni până la 5 ani.

Cristian Jura, secretar de stat în cadrul Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, spune că fapta lui Luca Reghecampf este una foarte gravă, care poate fi sancționată cu o amendă de 10.000 de lei, dar și cu o pedeapsă cu închisoarea.

„Fapta este una foarte gravă. Dacă lucrurile stau aşa, acesta poate fi amendat cu până la 10.000 de lei, dar situaţia poate avea şi conotaţii de natură penală, în cazul în care se autosesizează organele în drept, conform Ordonanței de urgenţă 31/2002, care face trimitere către astfel de probleme”, a precizat Cristian Jura, pentru Orange Sport.

Citește și alte știri extra-sport: 

Fiica Anamariei Prodan, probleme la intrarea într-un club de fițe din Mamaia » Bodyguarzii nu au lăsat-o să intre, când au văzut cum venise îmbrăcată

Cea mai sexy atletă a lumii îl provoacă pe Haaland, după ce a mai făcut o „victimă” în rândul fotbaliștilor: „Când ești gata, te aștept!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  25 August 2023, 17:41

Se putea sa nu intervina si “impresara” ?? Tatal sau va lua toate masurile necesare pentru acest derapaj, individa neavand nicio legatura cu acest baiat ! Nu ea l-a educat, ci mama sa alaturi de tatal sau !! Ar fi bine sa-si indrepte atentia spre educarea copiilor ei !!

dakesis
dakesis  •  25 August 2023, 15:11

Baiatul a spus Israel, deci statul. In stat care are ca cetateni si arabi, si crestini, si evrei. Deci nu a zis doar de.evrei. statul Israel e de tot tanarul. Un stat care.nu ar trebui sa existe.

VanBasten
VanBasten  •  25 August 2023, 15:06

Circul nu e complet fara AMP.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează