GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2024

GALERIE FOTO Iubita fostului fotbalist de la FCSB participă la Survivor 2024! Maria a plecat deja în Republica Dominicană

Maria Antona, iubita lui Aristidis Soiledis. Foto: Instagram +40   FOTO
Maria Antona, iubita lui Aristidis Soiledis. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 23:40

Maria Antona, iubita lui Aristidis Soiledis (32 de ani), fostul fundaș stânga de la FCSB, a acceptat propunerea de a participa la Survivor Grecia 2024. Sportivul a participat și el la emisiune în urmă cu două sezoane.

După ce Aris Soiledis, fostul fotbalist de la FCSB, și-a încântat fanii cu parcursul său remarcabil la Survivor Grecia 2022, iubita sa, Maria Antona, a decis să accepte provocarea și să intre și ea în competiție la ediția din 2024 a emisiunii. 

FOTO. Iubita lui Aristidis Soiledis participă la Survivor 2024

+36 FOTO

Aris Soiledis, în vârstă de 32 de ani, s-a retras din fotbal în iulie 2021 și a impresionat publicul grec cu abilitățile sale fizice și spiritul de luptător în cadrul Survivor Grecia 2022, ajungând până în finală și câștigând simpatia telespectatorilor. 

Maria Antona, care îl susține pe Aris încă din perioada în care acesta juca pentru FC Botoșani, a fost inspirată de succesul iubitului său și a decis să își testeze propriile limite în competiția ce va avea loc în Republica Dominicană în 2024. Faptul că Aris a avut un parcurs atât de bun și a reușit să câștige inimile publicului a stârnit curajul Mariei de a accepta provocarea. 

 Iubita lui Aristidis Soiledis, pregătită să impresioneze la Survivor 2024

Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va descurca Maria Antona în competiția filmată în Republica Dominicană. Survivor Grecia 2024 promite momente captivante, iar participarea Mariei Antona adaugă un plus de interes, având în vedere succesul partenerului său în sezonul din anul 2022. 

Aris Soiledis a participat și s-a clasat pe locul al doilea la Survivor 2022. În 2023, fostul fotbalist de la FCSB a participat la cel de-al 7-lea sezon al emisiunii „Just the 2 of us”, împreună cu cântăreața Marianta Pieridi, au ocupat locul 6. Fotbalistul este logodit de patru ani cu iubita sa, jurnalista Maria Antona.

Citește și:

Divorțul începutului de an: Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit! Ea deja ar fi părăsit căminul conjugal
MONDEN
Divorțul începutului de an: Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit! Ea deja ar fi părăsit căminul conjugal
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”
DINAMO
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează