GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

Ciprian Marica, după ce a rămas fără permis pentru că a trecut pe „roșu”: „S-au găsit să ne dea pe noi exemplu”

FOTO: Instagram @Ciprian Marica
FOTO: Instagram @Ciprian Marica

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 12:09 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 12:26

Ciprian Marica (38 de ani) a reacționat după ce rămas fără permisul de conducere pe data de 8 octombrie pentru că nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului. Fostul internațional român a primit o amendă de 1450 de lei și a rămas „pieton” timp de 30 de zile.

Marica a vorbit la PlaySport Live despre fapta pe care a comis-o în trafic: „Eram cu copiii în mașină, ne întorceam de la biserică și am trecut pe culoarea portocaliu. N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență, și anume că am trecut pe portocaliu.”

Viorel Moldovan, încântat de un internațional român: „E 10 clase peste Gvardiol”
DECLARAȚIE
Viorel Moldovan, încântat de un internațional român: „E 10 clase peste Gvardiol”

Ciprian Marica: „Să te lauzi că dai amenzi persoanelor cunoscute mi se pare de copii mici”

Marica acuză instituția că se laudă când aplică legea în fața persoanelor publice: „Mi-au spus că am forțat portocaliul, că trebuie să fiu atent. N-am intrat într-o polemică cu dumnealor, mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult. 

Să te lauzi cu astfel de lucruri că oprești și că dai amenzi persoanelor cunoscute mi se pare așa, de copii mici, când e plin de droguri în țara asta și nimeni nu face nimic.

Din păcate, am rămas 30 de zile fără permis, mă gândesc dacă ar fi bine să contest, o să iau o decizie zilele următoare. Le-am spus că nu era roșu, dar mi-au spus că am forțat, dacă așa au considerat dânșii, o să fiu mai atent data viitoare.”

Ciprian Marica: „Mi se pare exagerată situația, deja sunt asociat cu Dănuț Lupu”

Marica e supărat că informația a ajuns în spațiul public: „Și-au găsit acum să ne dea exemple, mi se pare exagerată situația, deja sunt asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. Întotdeauna se exagerează, e o întreagă nebunie, care doar la noi se întâmplă.

Nu ne lăudăm cu o captură, cu lucruri bune pentru cetățeni, dar Poliția Română dă comunicat de presă că mi-a luat mie permisul că am trecut pe roșu, mi se pare cam puțin, cred că sunt multe alte lucruri mult mai importante.”

Comunicatul Poliției Române în urma suspendării permisului lui Ciprian Marica

La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

Citește și:

Anunț de ultim moment în lotul echipei naționale » Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Camora
ROMÂNIA
Anunț de ultim moment în lotul echipei naționale » Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Camora
Speranța arbitrajului din România e soția lui Ogică! Alexandra a lăsat handbalul și acum face legea la meciurile de județeană
LIGA 5 REPORTAJ
Speranța arbitrajului din România e soția lui Ogică! Alexandra a lăsat handbalul și acum face legea la meciurile de județeană

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  09 Octombrie 2023, 16:05
Postat de markksson pe 09 Octombrie 2023, 13:22

Marica a "trecut pe portocaliu" la fel cum "era la o cafea la prosop" atunci cand a fost prins cu nevasta altuia (cand isi mintea prietenul in fata, fara scrupule). Sa ne mai lase craiul lui peste prajit.

Norocul lui a fost ca Mm nu a trecut atunci pe holul hotelului pt ca-i arunca deindata prosopul pe jos.

laurkro
laurkro  •  09 Octombrie 2023, 15:08

Prosopel, te crezi special? Respectă legea și nu vei avea nici o problemă.

fibra
fibra  •  09 Octombrie 2023, 14:38

Daca esti corect,de ce nu aveai actele la tine? Sau credeai ca daca esti Marica,adica la fel ca multi alti smecheri poti sa incalci regulile si sa scapi facand cu ochiul? Acest gen de locuitori au inversat valorile.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează