GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Când se redeschid frizeriile și saloanele cosmetice? Opinia lui Alexandru Rafila

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 17:24

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, susține redeschiderea cabinetelor stomatologice, a frizeriilor și a saloanelor de cosmetică. 

Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, spune că pe 15 mai, odată cu încheierea actualei stări de urgență, mai multe afaceri ar trebui repornite.

„Cabinetele stomatologice trebuie să ne gândim cum să le repornim după data de 15 mai, mai ales că în cabinetele stomatologice există echipament de protecție. Frizeriile, coaforul, toate țin de o viață normală și trebuie să existe un acces la astfel de instituții. Nu știu dacă mall-urile în sine se vor redeschide pentru că sunt zone aglomerate”, a declarat Alexandru Rafila la TV Digi24.

Fără evenimente de amploare în 2020 

„În ceea ce privește adunările, eu nu cred că în acest an adunările de mare amploare vor fi reluate, este o părere personală. Probabil că între 50 și 100 de persoane o să fie un interval acceptabil, dar trebuie raportat la un anumit spațiu. Dacă spațiul e mic, distanțarea nu se poate produce. Concerte de mare amploare în aer liber eu nu cred și nu cred că o să fie în nicio țară”, a opinat Rafila.

VIDEO / Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus 

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus: 

Raed Arafat, mesaj către sportivii din România: „Presiunile nu vor rezolva nimic” + ce spune despre reluarea campionatului în iunie

Un șofer a fost ucis în timp ce colecta probe de COVID-19

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează