GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Florin Tănase, vacanță de lux cu soția Medeea înainte să decidă dacă semnează cu FCSB! Unde s-a relaxat fotbalistul 

Florin Tănase, vacanță de lux cu soția Medeea înainte să decidă dacă semnează cu FCSB. Foto: Instagram +49   FOTO
Florin Tănase, vacanță de lux cu soția Medeea înainte să decidă dacă semnează cu FCSB. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2024 16:54 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 16:58

Florin Tănase (29 de ani), care a rămas liber de contract după despărţirea de Al-Okhdood, s-a bucurat de o vacanță de lux pe insula Capri din Italia alături de soția Medeea. Fostul golgheter al noii campioane din Superliga a fost ofertat de Gigi Becali, însă el nu a decis încă dacă va semna cu FCSB. 

Florin Tănase, liber de contract, e la un pas de transferul la FCSB. El nu are echipă și se va antrena la baza roș-albaștrilor din Berceni, lotul pregătit de Charalambous fiind în cantonament în Olanda. Astăzi el a ajuns în țară, după ce zilele trecute s-a bucurat de o vacanță de lux. 

FOTO. Florin Tănase, vacanță de lux cu soția Medeea înainte să decidă dacă semnează cu FCSB

+45 FOTO

Împreună cu soția Medeea, fotbalistul a vizitat insula Capri, în Italia, unde a fost cazat la un hotel de lux. La piscină, cuplul a trăit cele mai relaxante momente. Pe Instagram, soția fotbalistul a publicat mai multe fotografii, apare chiar într-un costum de baie albastru. Cei doi au mers și la un restaurant de lux Christian Dior, acolo au servit preparate alese. 

Pentru ca vacanța să fie completă, Florin Tănase și soția Medeea au vizitat și cele mai emblematice locuri de pe insulă, au făcut chiar și o plimbare cu o barcă privată. S-au sărtat în fața aparatului de fotografiat, iar imaginile au ajuns în mediul online, unde fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

  • „Tănase, lasă Italia şi hai înapoi la Steaua!”
  • „Hai acasă, căpitane!”
  • „Tănase, vino înapoi la Steaua”
  • „Tănase, hai semnează contractul, că avem treabă în UCL”
Florin Tănase, vacanță de lux cu soția Medeea înainte să decidă dacă semnează cu FCSB! Unde s-a relaxat fotbalistul 
Florin Tănase s-a bucurat de o vacanță de lux pe insula Capri din Italia. Foto: Instagram

Gigi Becali îl așteaptă pe Florin Tănase la FCSB

„A plecat omul în vacanță cu soția, cu familia. Are și el treburile lui. Vom vedea după. Dacă a zis omul, ce vrei. Așteaptă și el”, spunea Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni, pentru digisport.ro.

Luni, patronul FCSB a revenit cu noi informații: „Tănase o să vină marți la echipă, se duce la bază să se antreneze acolo. E și Pantea acolo, nu e singur. Nu mai are rost să meargă în cantonament pentru 3 zile. Eu am încredere în el în vestiar, nu doar ca jucător, dă încredere echipei, vestiarului”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Dacă se va înțelege cu patronul roș-albaștrilor, Tănase va deveni al patrulea jucător transferat de FCSB în această vară, după David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu.

Tănase ar reveni după doi ani la echipa roș-albastră. În ultimele două sezoane a jucat la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, și la Al Akhdoud, în Arabia Saudită. Atacantul are 228 de meciuri în tricoul celor de la FCSB în toate competițiile, a marcat 83 de goluri și a dat 41 de pase decisive.

Povestea de dragoste dintre Florin Tănase și Medeea

După aproape șase ani de relație, Florin Tănase a cerut-o în căsătorie pe Medeea Turcescu în iunie 2021. Cei doi s-au căsătorit civil în septembrie 2021, iar la câteva luni după au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel.

În urmă cu mai mulți ani, fotbalistul și soția lui au investit într-un business vestimentar, de care se ocupă în totalitate Medeea. Fiind pasionată de modă și de fotografie, Medeea a decis să-și deschidă propria afacere. Medeea Tănase vinde haine, dar și accesorii vestimentare. Momentan afacerea se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instagram, sub denumirea de „Medeea Clothing”.

Citește și:

Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
Superliga
Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
Superliga
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii
Nationala
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
Clujean
Clujean  •  25 Iunie 2024, 17:59

Hai la FCSB ca bani ai destui si faci altii construind vile pe terenurile Patronului ! ! ! un singur dar ...sa nu strici vestiarul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează